Final Fantasy XV PC, PS4, XBOXONE

A Final Fantasy XIII folytatásának készült, a tizenötödik rész lett belőle.

Saját animét kap a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

Habár a Square több, korábban már beharangozott DLC-t is elkaszált, még egy utolsó kiegészítőcsomagra számíthatnak a Final Fantasy XV rajongói. Ardyn történetét pedig külön anime vezeti majd fel.

Önállóan is futtatható a Final Fantasy XV multija

Már standalone formában is lecsaphatunk a Square Enix JRPG-jének multiplayer részére. A Final Fantasy XV: Comrades tehát kivált az alapjátékból PS4-en és Xbox One-on, de a korábbi eredményeink megmaradnak.

Komoly változások a Final Fantasy XV jövőjében

A Square Enix tegnap este egy különleges livestreamet tartott a Final Fantasy XV jövője kapcsán. Nos, a rajongók biztosan nem számítottak arra, hogy a beígért négy DLC-ből hármat elkaszál a stúdió, és Hajime Tabata távozik a cégtől.

TGS 2018: Final Fantasy XV - jön a crossbranding

Minden irányba bővül a Final Fantasy XV univerzuma. Egy halom új crossover-tartalmat jelentett be a Square Enix, a keresztpromócióban részt vesz a Shadow of the Tomb Raider és a Terra Wars is.

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.

Final Fantasy XV: Pocket Edition HD - konzolokra is!

Az eredetileg iOS- és Android-készülékekre megjelent Final Fantasy XV: Pocket Edition mostantól Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető. Hamarosan érkezik a Nintenro Switch-változat is.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

Be van biztosítva a Final Fantasy XV jövője

Nem kell attól félni, hogy további tartalom nélkül marad majd a Final Fantasy XV. A Square ugyanis bejelentett jó pár érdekességet, melyekkel tovább bővül majd Noctis és társai története.

Final Fantasy XV - csak 2019-ben jönnek az új DLC-k

A Square Enix hivatalosan is bemutatta a Final Fantasy XV korábban már beharangozott kiegészítőit. Ardyn, Aranea, Luna és Noctis kap majd saját kalandot, igaz, ezek nem mostanában jelennek majd meg.