Fable 2

A neves Fable folytatása Peter Molyneux kezei közül.
Típus: Akció, RPG

E3 2008: Microsoft sajtókonferencia élőben!

Hamarosan megkezdődik a Microsoft konferenciája: remélhetőleg idén is számos izgalmas bejelentéssel várnak bennünket - az eseményről élőben tudósítunk.

Gyűjtői kiadásban is elérhető lesz a Fable 2

Gyűjtői kiadásban is megvásárolható lesz a Lionhead Studios legújabb RPG-je, a Fable 2. A csomag Limited Collector's Edition néven keresendő majd.

Októberben érkezik a Fable folytatása?

Megérkezett az Inside Lionhead című videósorozat hatodik epizódja, melyben apró utalást kapunk a Fable második részének megjelenésére vonatkozóan.

Újabb Fable 2 képek

Három darab új kép érkezett a Fable 2-ből, amely a remek történetnek és játékmenetnek köszönhetően még több szórakozást ígér a játékosoknak, mint az előző rész.

E3 2008: Megjött a Capcom és a Microsoft line-upja

Közeleg az E3, épp ideje volt elküldeni az első line-upokat! A Capcom és a Microsoft ismert címeik mellett egyaránt visznek ki titkos projekteket is - jön a Dead Rising 2?

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Képeken és videón a Fable 2

Új látnivalók érkeztek a Peter Molyneux által megálmodott Fable 2 kapcsán, amely az idei esztendő végén jelenik meg, csak és kizárólag a Microsoft konzoljára.

Fable 2

Peter Molyneux neve (melynek helyes kiejtése „málinyú”) nem csenghet ismeretlenül a játékosok fülében, hisz a mester olyan elképesztő játékokat alkotott korábban, mint a Populous, a Dungeon Keeper, vagy épp az isteni Black & White. Az angol úriember álom projektje azonban kétség kívül a Projekt Ego munkacím volt, melyet hosszú évek fejlesztése végül kissé megcsonkítva juttatott el az első Xbox-ra.

Május végén érkezik a Fable második része?

Remegve várjuk már a Fable 2 megjelenését, s bár legutóbbi információink szerint ez októbernél előbb nem történhet meg, egyesek úgy tudják, talán mégis.

GDC 2008: Fable 2 multiplayer érdekességek

A Microsoft GDC-s előadásán nem csak a Gears of War 2 parádézott, a Fable 2-ről is elhangzott néhány izgalmas részlet, melyet maga Peter Molyneux osztott meg.