Fable 2

A neves Fable folytatása Peter Molyneux kezei közül.
Típus: Akció, RPG

December 22-én érkezik a Fable 2 DLC-je

A hivatalos bejelentés szerint holnap kellett volna megjelennie a Fable 2 első DLC csomagjának, ám mint az kiderült, csak 22-én lesz elérhető.

Tizedik születésnapját ünnepli a Havok Physics

Pontosan tíz éve látta meg a napvilágot a máig népszerű Havok fizikai motor, mely a jövőben is olyan játékok alá ad talpalávalót, mint a Fable második része.

Csütörtök délutáni galériafrissítés

A mai délutánra is érkezett látnivaló, amelyek között megtalálható a Codename Panzers: Cold War, Divinity 2: Ego Draconis, Fable 2 stb.

Februárban érkezne a Fable 2 PC-re?

Egy német magazin, a Gamona jelentése szerint hamarosan megérkezhet a Fable 2 személyi számítógépekre szánt változata, egészen pontosan februárban.

A nagy Fable 2 bejelentés

Megérkezett a hetekkel ezelőtt még pletykaként kezelt nagy Fable 2 bejelentés, amelyből megtudtuk, hogy hamarosan DLC-vel bővül a világ.

Késik a nagy Fable 2 bejelentés

A Lionhead Studios műhelyében készült Fable 2 című játék kapcsán a héten érkezett volna egy hatalmas bejelentés, ám ezt az információbombát jövő hétre csúsztatták.

Nagy Fable 2 bejelentés jövő héten

A Lionhead Studios bejelentette, hogy a következő hét folyamán minden Fable 2 rajongók számára egy hatalmas bejelentéssel készülnek a fejlesztőknél.

Fable 2 - Master Chief is felbukkan

Anno lehetett olyan pletykát hallani, hogy a Halo legendás arca feltűnik majd a Fable 2-ben, de őszintén ki hitte el? Pedig igaznak bizonyul!

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten is komoly játékáradat érkezik, közöttük olyan címekkel, mint a Fable II, a Far Cry 2, a Guitar Hero: World Tour vagy a Spider-Man: Web of Shadows.

Botrány: kiszivárgott a Far Cry 2 és a Fable 2

A Fallout 3 után botrányos módon a Far Cry és a Fable folytatásai is kalózkézre kerültek - a játékok hivatalos megjelenéséig még napok vannak hátra.