Fable 2

A neves Fable folytatása Peter Molyneux kezei közül.
Típus: Akció, RPG

Peter Molyneux 10-ből 9 pontot adna játékának

Peter Molyneux, a Lionhead Studios első embere nagyon meg van elégedve legújabb játékával, ami nem más, mint az október 24-én megjelenő Fable 2.

Hétfő esti galériafrissítés - sovány kiadásban

A GC-n szinte mindenki ellőtte a puskaporát, így nem sok kép jutott mára. Azért van Fable 2, Facebreaker, Halo Wars, Star Wars, meg egyéb más is!

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

A heti játékmegjelenések

A szokásosnál picivel később, de megérkezett a heti játékmegjelenéseket bemutató rovatunk: örömmel jelentjük, hogy ezúttal jó játék is akad az új címek között!

Egyedi és vicces achievementek a Fable 2-ben

A Lionhead nyilvánosságra hozta a Fable 2-ben megtalálható achievementeket, amik között bizony található néhány egyedi és vicces darab is.

Fable 2 Limited Edition tartalma

Végre megtudtuk, hogy mit is tartalmaz az októberben megjelenő Fable második részének gyűjtői kiadása, amely néhány értékes dologgal kedveskedik a rajongóknak.

Molyneux még három Fable-t tervez

A videójátékok készítésének egyik kiemelkedő alakja, akit leginkább a Fable megalkotásáról ismerünk még három epizódot tervez a sorozat második része után.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!

E3 2008: A tizennegyedik videócsokor

Az újabb videócskoroban olyan játékok videói kaptak helyet, mint a Fable 2, Bayonetta, Silent Hill: Homecoming és a Tales of Vesperia.

E3 2008: A második videócsokor

Újabb videócsokor, amelyben olyan címek szerepelnek, mint a Fallout 3, Viva Pinata, Mirrors Edge, Final Fantasy XIII, Fable 2 és Prince of Persia.