Fable 2

A neves Fable folytatása Peter Molyneux kezei közül.
Típus: Akció, RPG

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Újabb Lionhead Studios reklámoldal

A tegnapi Che Guevara reklám után ma egy újabb forradalmár ékeskedik a Lionhead Studios honlapján, aki nem más, mint a jól ismert Maximilien Robespierre.

Vajon mi a Lionhead következő projektje?

Érdekes dologra bukkanhattak azok, akik ma a Lionhead honlapján böngészték, ugyanis a főoldalon az egykori kubai forradalmár, Che Guevara tekint vissza ránk.

Xbox 360 sikerjáték érkezik Playstation 3-ra?

A TheSixthAxis nevet viselő, Playstation konzollal foglalkozó magazin szerint hamarosan egy Xbox 360-ra megjelent sikerjáték költözik a Sony fekete masinájára.

Peter Molyneux-t előléptette a Microsoft

Peter Molyneux már rengeteg ötlettel támogatta a játékipart, s már évek óta a Microsoft égisze alatt dolgozik, akik előléptették az úriembert.

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Május 12-én érkezik a Fable 2: See the Future

A Microsoft gondozásában megjelent Fable 2 hamarosan új tartalommal és a történet folytatásával egészül ki, egészen pontosan május 12-én.

Screenshotok álmos kedd estére

Lefekvés előtt lássunk néhány friss screenshotot. Van Bionic Commando, Dead Rising 2, Fight Night 4, NFS: Shift, Resident Evil, Uncharted 2, meg minden más!

Májusban jelenik meg a Fable 2 új DLC-je

A GDC 2009-en Peter Molyneux, a sorozat atyja bejelentette, hogy már készül a következő, See the Future alxímet viselő DLC, amely hamarosan megjelenik.

GDC 2009: Fable 2: See the Future bejelentés

Peter Molyneux bejelentette a Fable 2 következő letölthető tartalmát, amely a See the Future alcímet viseli, valamint már fejlesztés alatt áll a harmadik rész is.