Fable 2

A neves Fable folytatása Peter Molyneux kezei közül.
Típus: Akció, RPG

GDC 2009: Új bejelentésre készül Molyneux?

A Fable atyja, Peter Molyneux már korábban beszélt arról, hogy nagy bejelentésre készül, s egyre biztosabbnak tűnik, hogy ennek majd a GDC ad helyet.

Úton a Fable II második kiegészítése

Bár részletes információink nincsenek róla, már bizonyos, hogy újabb extra tartalom érkezik hamarosan a Fable második részéhez az Xbox Live-on keresztül.

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!

Fable 2: Knothole Island gameplay jelenetek

A Lionhead által fejlesztett Fable 2 letölthető tartalma, a Knothole Island már négy napja elérhető, ám aki még nem szerezte be, az most kedvet kaphat hozzá.

Egy kis galériamánia csütörtök estére

Burnout Paradise PC, Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, Fuel, Mafia 2, Sacred 2, Skate 2 és Race Pro. Róluk érkezett ma több-kevesebb új screenshot.

Új screenshotok érkeztek a galériába

Galériánk vadi új Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, SimAnimals, Starcraft 2 és Star Ocean: The Last Hope képekkel bővült ma este. Tessék meglesni őket!

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Fable 2: Knothole Island megjelenési dátum

A Lionhead a minap bejelentette, hogy egészen pontosan január 13-án, vagyis jövő kedden válik letölthetővé a Fable 2 DLC-je, a Knothole Island.

Új képek érkeztek a Fable II kiegészítőjéről

Három új képet kaptunk a Fable II első komolyabb DLC-jéről, amely a Knothole Island címet viseli és már a múlt hónap közepétől fogva nem akar megjelenni.

Késik a Fable 2: Knothole Island megjelenése

A Microsoft ma bejelentette, hogy késik a nagysikerű Fable 2 első DLC tartalmának megjelenése, amely eredetileg 22-én vált volna letölthetővé.