Fable 2

A neves Fable folytatása Peter Molyneux kezei közül.
Típus: Akció, RPG

Peter Molyneux következő játéka

A Kikizonak adott interjúban a Fable atyja, Peter Molyneux elárulta, hogy már nagyban dolgozik következő játékán, amely ismét fantasztikus lesz.

Ismét mozgásban a Fable 2

A tegnapi nap folyamán ismét megjelent egy gameplay jeleneteket felvonultató trailer Peter Molyneux jövő héten megjelenő legújabb játékából, a Fable 2-ből.

Peter Molyneux pesszimista, de a PCGA nem az

Sokat nyilatkozik mostanság Peter Molyneux az egyes platformok jövőjével kapcsolatban: a mester legutóbb a PC-s ipar kilátástalanságáról beszélt.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.

Online coop mód nélkül startol a Fable 2

Molyneux bejelentése szerint kész a Fable 2, egyedül csak a bugok javítása van hátra - ám a coop módban annyi hibát találtak, hogy az csak később tud elstartolni.

Magyar felirattal érkezik a Fable 2

2008. október 24-én a magyarországi boltok polcain is megjelenik a Fable 2. A hazai rajongóknak külön jó hír, hogy a játék magyar feliratokkal ellátva lesz elérhető.

Peter Molyneux véleménye a Playstation 3-ról

Peter Molyneux, a játékvilág egyik neves alkotója szerint a Playstation 3 vár még arra a játékra, amely igazán megmutathatja, hogy mit is tud a gép.

Péntek esti galériamánia igazi sztárokkal!

Galériánk olyan sztárokkal frissült ma este, mint Diablo, Fable, LEGO Batman, Midnight Club, Grid DLC, és még sorolhatnám. Tessék leellenőrizni!

Új Fable 2 látnivalók érkeztek

Nem kevesebb, mint 15 új kép látott napvilágot a Microsoft kiadásában érkező Fable 2 kapcsán, amely október 24-én jelenik meg, egyelőre csak Xbox 360-ra.

Jó ebédhez szól a keddi galériafrissítés

A mai galériafrissítésben nem sok cím szerepel, a felhozatal annál jobb! Diablo III, Fable 2, Ninja Blade, Silent Hill, és a sor vég nem ért véget!