E3 2007: Az első pontosítások az átalakított E3-ról

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Mint az augusztus elején kiderült, bizonyos okok miatt jelentősen átalakították a világ legnagyobb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3).
Mint az augusztus elején kiderült, bizonyos okok miatt jelentősen átalakították a világ legnagyobb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3).

Végre valahára megérkeztek az első információk a kipofozott eseményről: a jövőben E3 Media and Business Summit néven jelentkező expó szervezői igyekeznek majd a korábbi kiállítás és egy jobbfajta üzleti találkozó legkedveltebb elemeit kombinálni, hogy egy hosszútávon is sikeres rendezvényt tudjanak létrehozni. Jövőre július 11-től három napon át, 13-áig tartják majd meg az expót a kaliforniai Santa Monicában. Míg a játékok prezentálásához egy hangár kerül átalakításra az E3 alkalmából, addig a fejlesztőkkel, kiadókkal egy közeli szálloda termeiben találkozhatnak a meghívóval rendelkező személyek.
6.
6.
Destiny666
Egy csomó oka volt, a kiadókra hatalmas költségeket rótt az, hogy meg tudjanak jelenni, meg már az ős E3 hoz nem is lehetett hasonlítani több 10000 látogató volt a mostanin is és ez télleg hatalmas szám... szal átalakították, mondjuk nem is akkora baj csak legymek a hazánkból is ott emberkék akik majd megosztják velünk a látottakat:D
5.
5.
skiz0
hát lehet besokallt a next-gen cuccoktól... :D:DDD
4.
4.
dr3l
nem mindenki veszi az 576 konzolt
3.
3.
ldavid
akkor az LA convention centerben már nem lesz soha E3?
2.
2.
machintos
igen ezt és még több infot lehet olvasni az 576 konzol szeptemberi számában.
1.
1.
Sonik
találó kép a pali má ott van és alig várja sámolja is hány napot kell még aludni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...