Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...

Hitman: Blood Money

Az IO Interactive és az SCi - ők vásárolták fel az EIDOS-t- nem hagyja nyugodni a kopasz 47-es ügynököt, aki negyedik alkalommal tér vissza, hogy újra rendet teremtsen.

Késnek az EIDOS termékek

A Kikizos arcok kémei egy sikeres bevetést követően tették közre, hogy az EIDOS két nagyágyúja 2006-nál korábban biztos nem kerül a boltokba.

Hétvégi csemegék

Újra itt a hétvége, amit most egy rakás képpel ünnepelünk meg. Dead or Alive 4, Hitman: Blood Money

Újabb képek a galériában

Hitman: Blood Money, Fable, DogTag és miegymás...Ilyen és egyéb finomságokkal bővült a mai nap folyamán a galéria.

Vin Diesel lesz az új Hitman

A Variety értesülései szerint a 20. Századi Róka és Vin Diesel már alá is írták a szerződést, miszerint a Riddick sztárja fogja játszani a főszerepet az új Hitman filmben.

Hitman: Blood Money képek

47-es barátunk negyedik alkalommal is visszatér. Mindezt az IO Interactive és az EIDOS csapatának köszönhetjük...

UPDATE-Hitman: Blood Money szépségek

Az IO Interactive csapata negyedik alkalommal is életrek kelti a 47-es ügynököt, mely reményeink szerint ezúttal nem okoz csalódást.

Csontkovács '47

Az Eidos jánykák küldtek néhány friss látnivalót mindannyiunk kedvenc Csontkovácsának legújabb játékából, a Hitman: Blood Money-ból.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...