Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

Négy új patch estére

World of Warcraft, Hitman: Blood Money, Blazing Angels és Cossacks II - ezen remekművek gazdagodtak ma egy-egy bugirtó tapasszal. Kattanj rá!

Tombol a világbajnokság - angliai Top10

Megérkezett a legfrissebb angliai toplista - apró érdekesség, hogy a világbajnokság tiszteletére tíz játékból három fociprogram: a legújabb FIFA az első helyen végzett.

Hitman: Blood Money

Nincsen kopasz fej, csak tomporig érő homlok! 47-es bérgyilkos barátunk két év szünet után vállal új megbízásokat a monitorokon, ezidőtájt sokkal romlottabb gyilkológép vált belőle, korábban már mutatkoztak jelek e piszkos szakma beszüntetésére, ám a Blood Money-ban nyilvánvalóvá vált, hogy az érzelmek teljesen eltűntek az arcáról, szó nélkül elfogadja a megbízást és azt kíméletlenül végre is hajtja.

Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.

Tomb Raider és Hitman, mint játékgépek

Az Eidos egyezséget kötött a Microgaminggel, miszerint azok szabadon játékgépeket és hozzájuk kötődő játékokat készíthetnek, melyek Lara Croft és 47-es nevét viselik.

Angol eladási toplista - május 21-27.

Megérkeztek a legfrissebb eladási statisztikák Angliából - múltkori dobogósaink közül csak a 2006 FIFA World Cup bírta a tempót, s őrízte meg kiemelkedő helyét.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent jelentkezünk megszokott heti előrejelzésünkkel, melyből megtudhatjátok ezúttal többek között, hogy a héten érkezik a negyedik Hitman-epizód.

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

Javulni szeretne a Hitman: Blood Money is

Vadonat új patch érkezett a negyedik Hitman-epizódhoz is: természetesen az 1.1-es verziószámot viselő csomagot a szerverünkről kaphatjátok le gyorsan!

Hitman: Blood Money demó patch

Egy nyolc megabájtos javítás került fel szerverünkre, mely egy-két apróságot hivatott javítani a hét elején megjelent demóban. A letöltésért erre parancsoljatok...