Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

Képek érkeztek a Hitman-mozi forgatásáról

Két darab vadi új képet kaptunk a készülő Hitman-filmről, mely az azonos című videójáték-sorozat feldolgozása, főszerepben Timothy Olyphant-tel.

Megkezdődött a Hitman-mozi forgatása

A Hitman-játékokat kiadó Eidos a minap bejelentette, hogy a Hitman-mozi forgatása a múlt héten megkezdődött; a film munkálatai javában folynak!

Már a Steam-ről is elérhetőek az Eidos játékai

Az Eidos és a Valve ma bejelentette, hogy előbbi kiadó több játéka is elérhetővé vált az utóbbi cég által fejlesztett Steam-en akciós áron.

Vin Diesel nélkül forog a Hitman-film

Skip Woods elkészült a Hitman-mozi előmunkálataival, hamarosan kezdődhet is a forgatás, ám mint az kiderült, a 47-es ügynököt mégsem Vin Diesel fogja alakítani.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Szerinted melyik játéké a legjobb muzsika?

Az MTV a napokban indította útjára az Xfire támogatásával azt a szavazást, mely keretében két kategóriában választható meg a legjobb játék aláfestő zene.

Június húsz legjobb PC-s játéka - US Top20

Megérkezett azon lista, mely prezentálja felétek, hogy júniusban melyik húsz játék volt a legkelendőbb amerikai barátaink körében. Élen a World of Warcraft...

Több mint 1,5 millió Hitman: Blood Money kelt el

Meglódult az utóbbi időkben az SCi szekere: az Eidos kiadót is birtokló cég bejelentette, hogy két játéka már a (több)milliomodik eladott példányszámon van túl.

A múltheti angol toplista

Egyenesen Angliából szállítjuk Nektek az ottani tíz legnépszerűbb játékot egy toplista keretében. Érdekesség, hogy az összes cím konzolos...

Freeman elől lohol - US Top10

Június tizedikével újabb hét zárult le, ily módon az amerikai NPD Group rendelkezésünkre bocsátotta azon hét nap tíz legjobb játékának címét.