Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

Így néz ki az új Hitman

Kiszivárgott egy fotó az új Hitman-film forgatásáról, amin épp a 47-es ügynököt, illetve az őt alakító Rupert Friendet láthatjuk. A megjelenése elegáns, a vörös nyakkendő és a tar kobak sem hiányzik!

Zachary Quinto is szerepel az új Hitman-filmben

Lapértesülések szerint Zachary Quinto is szerepel majd az új Hitman-filmben, így Rupert Friend mellett már ő a második színész, akit megemlítettek a reboot kapcsán. A forgatás márciusban kezdődhet.

Bezárt a Core Online

Lelőtte a Square Enix a Core Online nevű szolgáltatását, és nem is tervezi, hogy újra elindítja. Az ok prózai: egyszerűen senkit nem érdekeltek a böngészőből streamelhető játékok.

Agent 47 - ki lép Paul Walker helyébe?

Mint tudjuk, készül az új Hitman-film, azonban a főszerepet az a Paul Walker kapta volna, aki tavaly év végén elhunyt autóbalesetben. A projekt bajban volt, de sikerült új színészt keríteni a 47-es ügynök szerepére.

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.

Jön az új Hitman-film?

Lapértesülések szerint idén kezdődik az új Hitman-mozi forgatása, a Fox International Productions rebootolja a 47-es ügynök élőszereplős feldolgozását. A főszereplő Paul Walker, a Halálos iramban sztárja lesz.

Hitman HD Collection - a trófeák már itt vannak

Noha várakozásainkkal ellentétben a Hitman HD Collectiont még mindig nem jelentette be a Square Enix, mindenm jel arra mutat, hogy a kiadó megcsinálja a hőn áhított gyűjteményes kiadást. A HD Collection júniusban egy üzletlánc weboldalán tűnt fel, most pedig a trófeái is megérkeztek.

Core Online - itt a Square Enix online játszótere

A Square Enix útjára bocsájtotta online játékszolgáltatását, a Core Online-t. Ingyenesen, böngészőben futtathatunk olyan címeket, mint a Hitman: Blood Money és a Mini Ninjas, s ez még csak a kezdet. A dolog működik, próbáljátok ki Ti is! A kiadó ezzel új üzleti modell felé nyit.

E3 2012: Úton a Hitman HD Collection?

Egy olasz webáruház szerint októberben jelenik meg PS3-ra a Hitman HD Collection, ami a sorozat második, harmadik és negyedik részét tartalmazná egy lemezen. A Square Enix nem nyilatkozott még a hír kapcsán, de tulajdonképpen nem lenne semmi meglepő egy ilyen gyűjteményen...

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.