Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.

A filmvásznon is folytatódnak Hitman kalandjai

A közönséget megosztotta az előző Hitman film, volt akinektetszett Timothy játéka, volt aki frászt kapott a fiatalos bérgyilkostól. Ezek ellenére már készül a folytatás.

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

Meglepően jól indított a Hitman-mozi

Sokan már lemondtak róla, többen tűkön ülve várták - megérkezett a Hitman filmadaptációja! A mozi Amerikában meglepően jól startolt, beszéljenek hát a számok!

Az Ubisoft letett az Eidos/SCi felvásárlásáról

A többek közt a Tomb Raider és a Hitman sorozatokat jegyző Eidos/SCi páros híre folyamatosan hangos az esetleges felvásárlásoktól. Ezúttal az Ubisoft lépett vissza.

Hitman: A bérgyilkos - itt a szinkronos trailer

Végre megérkezett a várva-várt Hitman-mozi szinkronos előzetese. A 47-es ügynök végre magyar nyelven szólal meg, ezt látni kell!

Megtekinthető a Hitman-mozi második előzetese

Újabb előzetes érkezett a méltán népszerű Hitman filmes adaptációjából. A film nagyon látványosra fog sikerülni eleget téve ezzel a játék múltjának.

Megérkezett az első Hitman-film trailer

Megtekinthető a Hitman-játékok alapján készülő film első trailere, mely közel két perc hosszú! Az adaptáció október 12-én kerül mozikba.

Hitman Trilogy gyűjtemény

Az Eidos ma esti jelentéséből megtudtuk, hogy egy különleges gyűjteményt kíván kiadni a méltán népszerű Hitman sorozatból.