Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

Hitman: Blood Money demó

Ahogy azt múlt héten is megígértük, hétfő este lévén most prezenálni tudjuk nektek a Hitman: Blood Money kipróbálható, single player demóját.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

Hitman demóra várunk

Az IO Interactive ma értesített minket, hogy izzítsuk a szervereket, mert május 22-én, hétfőn fog megjelenni a Hitman: Blood Money demója.

47-es ügynök szolgálatra kész!

Körülbelül egy évvel ezelőttre ígérték a Hitman-sorozat negyedik epizódját, ám a kicsike igen sokáig várat(ott) magára - végre azonban elkészült a játék!

E3 2006: Észvesztő galériamánia

Most csak 170 kép érkezett, ezek közül a legjobbak: Assassins Creed, Golden Axe, Gran Turismo, Hitman, Prey, Splinter Cell és War Front. Gyertek, ellenőrizzétek!

E3 2006: Kétszáz új screenshot érkezett!

Olyan finomságokat kaptunk, mint AITD, Enemy Territory, Final Fantasy, Hitman, Just Cause, Mobile Ops, Mortal Kombat, NHL, Tony Hawk, UT 2007 stb. Kötelező!

E3 2006: Lokálban újabb kilenc animáció!

Újabb kilenc videót töltöttünk fel FTP-szerverünkre - olyan címek kerültek ma esti frissítésünkbe, mint a Heroes V, a Lego Star Wars 2 vagy a Hitman 4.

Képparádé a Gamekapcson

Bioshock, Brothers in Arms 3, Enemy Territory, Gears of War, Hitman, Operation Flashpoint 2, Ridge Racer 7, STALKER és Ugio Volt. Kellemes felhozatal, nem?

Késő esti képeink

Aki esetleg afféle éjjeli bagolyként még mindig a gép előtt ül, tekintse meg most feltöltött képeinket, olyan játékokhoz, mint pl. a Test Drive Unlimited!

Újabb trailer a következő Hitman-ről

Kis híján hét megabájtot nyomó videó érkezett 47-es ügynökünk negyedik kalandjáról: a rövid filmben a különféle kivégzési módszereket csodálhatjátok meg.