Hitman: Blood Money

A 47-es Ügynök immáron negyedszerre is visszatér, hogy kemény akciójeleneteivel próbára tegye idegrendszerünket, nam eg persze ellenségei állóképességét. Nagyobb, hosszabb, vágatlan! :)
Típus: Akció, Sunyizós

Május végén érkezik az új Hitman

Oly régóta várunk arra a napra, hogy véglegesítsék a negyedik Hitman epizód megjelenési dátumát. Úgy tűnik, imáink végre meghallgattattak...

Pénteki galériamánia a Gamekapcson

Párját ritkítóan kellemes screenshot felhozatal érkezett. Van benne Bet on Soldier, Ghost Recon 3, Gundam, Hitman, Test Drive, Warhammer meg minden más jóság.

Hitman 360

Remek hírrel szolgáljatunk az Xbox 360 tulajdonosoknak. Az Eidos ma jelentette, hogy elkészítik a Hitman: Blood Money egy verzióját a Microsoft nextgen konzoljára is.

Hitman: Blood Money - új videó

Az új, kis híján tíz megás Hitman 4 animáció röviden bemutatja, hogy mily módon is férhetünk hozzá majd célpontjainkhoz a végleges játékban.

GDC 2006: Hitman előzetes

Úgy tűnik ez a mai nap a videókról fog szólni. Most újabb mozgóképpel bővült adatbázisunk, mely a Hitman: Blood Money-ba enged egy rövidke betekintést.

A madárinfluenza újabb áldozata

A globális pánikot okozó H5N1 vírustörzs a jelek szerint már a videójátékokra is veszélyes lehet. Fényképes tényfeltáró (ál)riportunk következik.

Kisebb képadag estére!

Ma éjjelre összeszedtünk Nektek pár friss képet, hogy velük frissítsük hatalmas galériánkat: van itt War Front, Hitman, miegymás...

Friss képek a galériában

Sokan hiányoltátok a közelmúltban napi rendszerességgel jelentkező galériafrissítésünket, így engedve a tömegnek újra itt egy hatalmas adag screen.

Szombat reggeli animációk!

Egyre több érdekes játék megjelenése közeledik, ily módon egészen pontosan nyolc trailer érkezett kicsiny szerkesztőségünkbe.

Hitman online rangsor rendszer!

Az Eidos a mai napon bejelentette, hogy a Hitman:Blood Money akciójátékához kidolgozott egy online rangsor rendszert, ami természetesen a játék része lesz!