World Cyber Games

Számítógépes játék világbajnokság, hatalmas nyereményekkel, rengeteg résztvevővel, és hamisíthatatlan LAN party hangulattal.
Típus: Rendezvény

Véget ért a World Cyber Games 2007

Szeptember 2-án rendezték meg a világ videojáték- kultúrájának egyik legnagyobb eseményét, a World Cyber Games-t a Jövő Házában.

Exkluzív PGR4 bemutató a World Cyber Games-en

A World Cyber Games hazai döntőjén a Project Gotham Racing negyedik részének exkluzív bemutatóját is megtekinthetik a látogatók szeptember 2-án.

Fergeteges koncertek a WCG hazai döntőjén

A WCG hazai döntőjén az izgalmas versenyek mellett nem kisebb előadók koncertjeit hallgathatják meg ingyenesen a látogatók, mint a Wendigo és Gáspár Laci.

WCG 2007: Virtuális légi harc a hazai döntőn

Izzasztó légi harc várható szeptemberben a World Cyber Games hazai döntőjén, ahol a látogatók igazi MIG–29-es repülőgép-szimulátorokban mérhetik össze tudásukat.

WCG 2007 - légy te a tuningbajnok!

A WCG bajnokság keretein belül először indul a modding verseny, mely minden tuningtehetségnek lehetőséget kínál rá, hogy bemutassa egyedi külsejű számítógépét.

Elindult a WCG 2007 és a World Cyber Girls

A világ videojáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye, a World Cyber Games idén is várja a multiplayer játékosok legjobbjait egy izgalmas bajnokságra!

Magyarországon az első Blu-ray lejátszó

A Samsung 2006. november elején Magyarországon is elsőként helyezi kereskedelmi forgalomba a világ első tömeggyártású Blu-ray lejátszóját.

Új mobil konvergencia készülékek a Samsung-tól

A Samsung bemutatja legújabb konvergencia készülékeit, amelyek készen állnak a Mobile WiMAX technológiás alkalmazásokra.

WCG 2006: Helyzetjelentés Monzából

Elindult a World Cyber Games nemzetközi döntője. Most hétvégén 70 ország 700 játékosa Monzában méri össze erejét a világ legnagyobb cybersport rendezvényén.

WCG 2006: A multiplayer játékok hatásai

Ma megtudtuk az eredményét a multiplayer játékok ismertségéről, kedveltségéről, hatásairól és a játékosok szokásairól készült augusztusi felmérésnek.