Yakuza 2 PS2, PS4

A rendkívül sikeres japán akciójáték második része még több kalanddal, érdekességgel és persze akcióval. A Yakuza 2 később egy remake-et is kapott Yakuza Kiwami 2 címmel.
Típus: Akció, Kaland

Demót kapott a Yakuza Kiwami 2

Végre megérkezik nyugatra is a Yakuza Kiwami 2! Ráadásul a játék kapott egy demót is, illetve kiderültek a pontos részletek arról, hogy mivel lehetünk gazdagabbak a játék előrendelése esetén.

E3 2018: Mozgásban a Yakuza Kiwami 2

A Sega gyakorlatilag a teljes Yakuza-sorozatot felújítja, és amíg Japánban a második rész már egy ideje elérhető, addig a nyugati változatra még mindig várnunk kell. Elvileg már nem sokáig, és most már azt is megnézhetjük, mire számíthatunk.

E3 2018: A Yakuza Kiwami 2 is kapott egy trailert

A Yakuza-rajongóknak jó napjuk van, már a második hírt szállítjuk nekik ma az E3 apropóján. Ezúttal a Yakuza 2 felújított változatára áhítozóknak szolgálhatunk egy új kedvcsinálóval.

Augusztusban jön nyugatra a Yakuza Kiwami 2

Egy, a kaliforniai Alhambrában megrendezett esemény során a Sega bejelentette, hogy augusztus végén jelenik meg nyugaton a 2006-os Yakuza 2 remake-je. A játékot ugyanaz a Dragon Engine hajtja, mint a Yakuza 6-ot.

Nagyobb és okosabb lesz a Yakuza Kiwami 2

A Sega nem áll meg az első résznél, és a Yakuza 2-t is átírja a legújabb Dragon Engine alá. A látvány mellett a játékmeneten is finomítottak a japánok, legalábbis a két új előzetesből egyértelműen ez jön le.

Ilyen lesz a Yakuza Kiwami 2

A Sega végre bepillantást engedett a Yakuza 2 remake-jébe az idei Tokyo Game Show-n. Hősünk, Kazuma Kiryu ezúttal Oszaka Sotonbori negyedében tesz rendet, levezetésként pedig szexi csajokat fotóz. A Yakuza Online-ról is lehullt a lepel.

A Yakuza 2 is megkapja a remake-jét

A minap több bejelentéssel is előrukkolt a Sega és a Yakuza-sorozatért felelős stúdió. Remake-elik a második részt, készül a folytatás, és a Fist of the North Star is a Yakuza-csapatnál landolt.

A Segába kapaszkodik a Nintendo

A Sega bejelentette, hogy a Sonic-sorozat következő három része Nintendo-exkluzív lesz, két címről már le is hullott a lepel. Japánban a Yakuza első két részét is megkapják a Wii U-sok.

Traileren a Yakuza 1 & 2 HD Edition

Ahogy arról lapunk beszámolt, érkezik a Yakuza 1 & 2 HD Edition - egyelőre csak Japánban. Reméljük a nyugati kiadásról sem feledkezik meg a Sega. A PS2-n hódító széria nyitódarabjait most már feljavított grafikával és finomhangolt játékmenettel élvezhetjük. Itt az első trailer.

HD kiadást kap a Yakuza első két része

A japán Famitsu magazin szellőztette meg, hogy HD kiadást kap a Yakuza első és második része, mely PlayStation 3-ra érkezik november elsején - egyenlőre csak Japánban. A klasszikus PS2-es címeket most már tökéletes grafikával és finomra hangolt játékmenettel élvezhetjük.