Project Gotham Racing 4 - Itt vannak az első infók

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 25.
  • Hír
Link másolása
Exkluzív információkat árultak el a Bizarre Creations munkatársai egy lengyel nyomtatott lapnak a készülőfélben lévő Project Gotham Racing 4-ről.
Exkluzív információkat árultak el a Bizarre Creations munkatársai egy lengyel nyomtatott lapnak a készülőfélben lévő Project Gotham Racing 4-ről.

A lap értesülései szerint a megújult Carrier módban sokkal tágabb lehetőségeink lesznek versenyzőnk létrehozásakor: sokkal karakteresebbé és személyesebbé alakíthatjuk majd hősünket, így gyakorlatilag nem születhet majd két ugyanolyan sofőr még sokadik próbálkozásra sem. A közönség is sokkal élethűbben fog reagálni az egyes helyzetekre, a nézők folyamatosan figyelik majd, hogy mi történik a pályán, s ha nekünk szurkolnak, például lengethetnek majd zászlókat sofőrünk nemzetiségétől függően.



Érdekesség, hogy az utak egyenetlensége és az időjárás nem csupán szimplán jól fognak kinézni, hanem befolyásolják majd a kameranézetet is: így például a kamera remeghet majd egy-egy rázós szakaszon. Ráadásként az időjárás pedig komoly hatással lesz járgányunkra, így ennek nem csupán grafikai jelentősége lesz. Új járgányként többek között bemutatkozik majd a klasszikus 1960-as Mini illetve a 63-as Corvette Stringrays. Shanghai-ban biztosan lesz versenyre lehetőség, de a készítők szerint további két új város is helyet kapott a folytatásban. Érdemes néhány pillantást vetni az új szkenekre is!

5.
5.
majoros25
A képek nagyon meggyőzőek !!!!!! remélem ilyen is marad ilyen jó :) !!!
3.
3.
Tomasonda
Magadról beszélsz Botond???
2.
2.
Fight!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...