Warcraft 3: Battle Chest

A méltán nagysikerű Warcraft III és kiegészítése, a The Frozen Throne egy csomagban.
Típus: Fantasy, Gyûjtemény, Stratégia

Bejelentésre készülnek a DotA fejlesztői

A méltán népszerű Warcraft-modifikációt fejlesztő IceFrog munkatársai szerint hamarosan leleplezik legújabb, a Valve támogatását is élvező projektjüket.

Keményen lecsapott a csalókra a Blizzard

320 ezer csalót bannolt ki egy hónapra különböző vétségek miatt a Blizzard a Warcraft 3 és a Diablo 2 játékokból. Ha ismételten vétkeznek, örökre letiltják őket.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Rodat is besegít a Warcraft-film készítésénél

A Ryan közlegény megmentése című film forgatókönyvírója is csatlakozott a készülő a Warcraft-film stábjához - egy biztos, a Blizzard nem bízza a véletlenre!

A Valve összeállt a DoTA készítőjével

A DoTA Allstars készítője és a Valve összefogtak, céljuk pedig a népszerű Warcraft 3 custom map fejlesztésének új szintre emelése.

Megvan a Warcraft-film végleges címe?

A pletykák szerint megvan a Warcraft-film végleges címe - az imdb úgy tudja, Warcraft: The Rise of the Lich King néven készülhet el Sam Raimi mozija.

Fociba fektetett be a Blizzard igazgatója

Mennyi pénzt hozhatnak a konyhára a Blizzard-játékok? Nos annyit biztosan, hogy a cég operációs igazgatója egy neves amerikai focicsapatban vásárolhasson részesedést.

Sam Raimi rendezi a Warcraft-filmet

Ma reggel, a Comic Con előtt jelentette be a Blizzard és a Legendary Pictures, hogy végül Sam Raimi fogja rendezni a Warcraft-filmet, rá esett a választás.

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

Bemutatkozik a megújult Battle.net

A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.