Rodat is besegít a Warcraft-film készítésénél

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ryan közlegény megmentése című film forgatókönyvírója is csatlakozott a készülő a Warcraft-film stábjához - egy biztos, a Blizzard nem bízza a véletlenre!
A Ryan közlegény megmentése című film forgatókönyvírója is csatlakozott a készülő a Warcraft-film stábjához - egy biztos, a Blizzard nem bízza a véletlenre!



Igazi sztárcsapat van kialakulóban, hiszen maga a rendező, Sam Raimi sem kispályás, például a Pókember-trilógia is az ő nevéhez fűződik. A legfrissebb hírek szerint a Ryan közlegény megmentése című filmről is ismert Robert Rodat csatlakozott legutóbb a készítőkhöz: Raimi szerint Rodat ért a legjobban karakterek kiagyalásához, erre pedig szükség van, hiszen a megfilmesítés célja az lenne, hogy hitelesen és pontosan visszaadják a vásznon azt az élményt, amiben a játékok során részesülhettünk.
9.
9.
KocZkaZ
Igazabol a film sikeret mar az az egy teny garantalhatja, hogy egy Blizzard jatek sem jott ki, amig ugy nem ereztek, hogy tokeletes. Igy a Blizzardnal egy-egy uj jatek megjelenesenel a keses szinte mar elvaras. Tehat a Blizzard nem mar maga a garancia, nem adnak a nevuket semmi olyanhoz, ami nem Blizzard-minoseg, legyen az jatek, film v. akar egy uj menu a MC Donald's-ban.

Figyeljetek majd, hogy a MC Donald's mit akar majd fizetni a Blizzardnak, hogy betehesse a kinalataba a karaktereket.
8.
8.
laptos
Szerintem a pókember filmek hihetetlen élményt nyújtottak, én személy szerint legalábbis remekül szórakoztam a moziban. A harmadik részt lenyűgözően csinálták meg. Most a Warcraft filmet ha ők csinálják akikről fennt olvashatunk, szerintem hasonlóképp kihagyhatatlan lesz. Megjegyzem örülök hogy azt láthatjuk majd ahogyan Arthas paladinból death knight lesz. Így lesz értelme a folytatásnak is ha a film kasszasiker lesz, márpedig annak ígérkezik. Már csak World of Warcraft 2 kellene jobb grafikával :-)
7.
7.
Strash
4: Igen ez a Warcraft filmből van, és ezek itt mind hunterek, The Barrens-ben keresik az allit T0,05 -ben! :D :)
5.
5.
tobal
3: Te most hallassz erről először? :D Kb már évek óta tudni lehet, h készül egy warcraft film.

Amúgy nem tudom milyen sztárcsapatról beszélnek... a pókember filmek azért nem voltak vmi meggyőzőek...
4.
4.
AKI94
olyan gyorsan végigfutottam a hírt hogy hirtelen aztihttem ez a kép már a filmbol van xD
2.
2.
Gyuro13
1.
1.
Oliver S96
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...