Spielberg felügyelete alatt készül a Halo-mozi?

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Halo-sorozat nem csupán több milliós rajongói tábora, de kiváló története miatt is érdemes lehet egy filmváltozatra - ennek ellenére a Halo-mozi nem könnyű szülés.
A Halo-sorozat nem csupán több milliós rajongói tábora, de kiváló története miatt is érdemes lehet egy filmváltozatra - ennek ellenére a Halo-mozi nem könnyű szülés.



Természetesen a filmes adaptáció ötlete nem új, sőt több éve már annak, hogy a mozi készültéről beszámolhattunk Nektek. 2006. októberében a Universal és 20th Century Fox bejelentették, hogy nem kívánják pénzelni a projektet, amelynek munkálatai a rossz hírek után máig szünetelnek. A sorozat körül mozgolódó Peter Jackson - aki a film alapján készített volna epizódokban megjelenő játékot - a Halo 3 megjelenése előtt úgy gondolta, hogy a várva-várt folytatás megjelenése után a Halo-mánia életre keltheti a projektet.

Mondanunk sem kell, nem így lett. A legfrissebb pletykák szerint viszont mégis van remény: az IESB értesülései szerint a háttérben Steven Spielberg elvállalta a Halo-mozi produceri feladatait. A film alapja Stuart Beattie, a Pirates of the Caribbean és a Gears of War filmek sztoriját is jegyző úriember forgatókönyve, amely Eric Nylund első Halo-könyve, a The Fall of Reach nyomán készült. A BioShock-rajongó Spielberg, aki mostanság a játékfejlesztésbe is belekóstolt a Boom Blox-szal, állítólag el volt ragadtatva a szkripttől.
13.
13.
LtK
nahát remélljük mostmár tényleg lesz belőle valami =) 12: ott az igazság, aki mást mond az hazudik =D
12.
12.
brolin10
Spielberg érti a dolgát a story meg nem tőle függ szóval szerintem jó film lesz.(mondjuk tehet bele valami oltári nagy hülyeséget de ő nem erről híres.)
11.
11.
ppgabesz


9: aki azt mondja, a halo még ennyit se érdemel, annak Halvány lila bélgáza sincs a storyról. csak annyit lát hogy zöldsisakos katon áll mereven észaladgál, és lő. sokkal mélyebb a sztori, és igazából nagoyn is megérdemele pl egy IMAX rögzítést, ne adj' isten 3d rögzítést. spielberg nem fogja elrontani, a jogtulajok nem hagyják...
10.
10.
FeroxX
Spielberg megfelelő ember a feladatra ! kudos!
9.
9.
bzsp
huh már alig várom ,ez überkirály lesz:D:D:D
8.
8.
drat576
8: :D a Halo még ennyit se érdemel :P
7.
7.
Áko10
Hát én kicsit furcsának érzem Spielberget, mert ha a egy ilyen jellegzetes zöld nagyfejű ingerlőfejű ufót vagy valami csészeajjat meglátok akkor én utcáravonulok és tüntetni fogok nem akarom hogy valami rossz süljön ki belőle a Halo nem ezt érdemli, de örülök hogy nem került kukába a projekt, de még semmi se biztos én azért bízok benne hogy jó lesz
6.
6.
Dansz
A játékok feléből marha jó filmet lehetne csinálni. :D Pl én kiváncsi vagyok a Gears of War filmre is de ezt a halo filmet is nagyon várom már :D
5.
5.
Giga0509
Lehet ez is előzményekről szól majd :D amúgy Fallout 3-ból jó filmet lehetne csinálni :D
4.
4.
Zakharov
remélem uwe boll is benne lesz :D
3.
3.
Mathia$
1: Ja de még a Dungeon Siegében Ray Liotta is vállalt szerepet :D
2.
2.
shooter1234
Ja, egyre több a filmadaptáció. De ha itt Spilberg van a háttérbe, és nem Uwe Boll, akkor nem lehet olyan rossz a végkifejlet.
1.
1.
drat576
csak nekem tűnik úgy hogy mostanában elkezdték marha nagy iramban gyártani a játék adaptációkat...nem mintha baj lenne én megnézem mindet, csak az Alone in the Dark, BloodRayne és a Dungeon Siege Uwe Boll katasztrófák maradhattak volna ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...