Left 4 Dead

Új játék a Counter-Strike-játékok alkotóitól, mely alatt a Half-Life 2 Source Engine-je dübörög. Végre kezdetét veszi az esztelen zombigyilkolás!

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Friss screenshotok hűvös hétfő estére

Szép adag screenshot összegyűlt a hétvégén. A felhozatalban többek közt van 2 Days to Vegas, Halo Wars, Left 4 Dead, Lips, Resident Evil és WOW.

Tölthető a Left 4 Dead számítógépes demója is

Az Xbox 360-as demonstráció után végre a PC-sek is a letölthetik a Left 4 Dead névre hallgató zombihentelős FPS kipróbálható verzióját.

Megérkezett a Left 4 Dead Xbox 360-as demója

November 11-től, azaz mától tölthető és kipróbálható a Left 4 Dead demója. Az ingyenes változat az első két jelenetet mutatja be a No Mercy című fejezetből.

Kedd esti galériamánia a Gamekapcson

Újabb képek érkeztek a galériában. Van BioShock, Deus Ex 3, Ghost Busters, Legendary, Left 4 Dead, The Sims 3, meg sok már egyéb jóság.

Left 4 Dead - opening cinematic

Megérkezett a nyitó animáció a Turtle Rock Studios által fejlesztett, csapat alapú zombi-gyilkolós játékból, amelynek címe Left 4 Dead, és november 21-én jelenik meg.

A németeknél cenzúrázták a Left 4 Dead borítóját

Németországban nem igazán tolerálják az erőszakos játékokat, ahol pedig tudják, cenzúrázzák az erre utaló jeleket - a sors utolérte a Left 4 Dead borítóját is.

November elején érkezik a Left 4 Dead demója

Nem kevesebb, mint tízmillió dollárt szán az Electronic Arts a Left 4 Dead reklámozására, mely pénzből Gabe Newell szerint mindkét platformra készítenek játszható demót.

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

Left 4 Dead gépigény

A népszerű Counter-Strike készítőinek legújabb játékában a túlélő horrorok világába kóstolhatnak bele a játékosok, végre azt is megtudtuk, hogy milyen gép kell hozzá.