Left 4 Dead

Új játék a Counter-Strike-játékok alkotóitól, mely alatt a Half-Life 2 Source Engine-je dübörög. Végre kezdetét veszi az esztelen zombigyilkolás!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.

Befutott a Left 4 Dead: The Sacrifice előzetese

Október 5-én válik letölthetővé a Valve új DLC-je a Left 4 Dead első és második részéhez egyaránt. Ehhez érkezett - a szokásos über minőségben - egy előzetes, melyben feltűnik Bill, Francis, Zoey és Louis, valamint az új zombik és a már The Passing-ből ismert végzetes híd is.

Jövő héten jön a Left 4 Dead új DLC-je

Jövő héten újra kiegészülnek a Left 4 Dead-játékok, a The Sacrifice című DLC mindkét részhez letölthető lesz, és egy sor újítással várja a rajongókat, PC-n ráadásul mindezt ingyen. A Valve emellett egy új játékmódot is bemutatott, amely Survival Versus névre hallgat.

Húsz évnyi PC-s játéktörténelem egy képen

Egy lelkes PC-s játékrajongó egy képen gyűjtötte össze az elmúlt húsz év legjelentősebb PC-s játékmegjelenéseit. Nosztalgia mód bekapcsolva.

A közösség miatt nem jön PS3-ra a Left 4 Dead

A Left 4 Dead projektekért felelős Chet Faliszek nem kertelt, elmondása szerint csakis a közösségnek köszönhető, hogy nem jön PS3-ra a Valve zombis játéka.

Újabb Platinum Hits kiadású Xbox 360-as játékok

A Microsoft ma bejelentette, hogy hamarosan újabb Platinum Hits kiadású játékok érkeznek, köztük az utóbbi idők legnagyobb címeivel, amelyek még olcsók is.

Miért is bojkottálják a Left 4 Dead kettőt

Már korábban beszámoltunk a Valve erőfeszítéseiről a L4D2 Körüli botrány enyhítésére. De, vajon hogyan és mi módon kezdődött az egész herce-hurca?

Ma ingyenesen kipróbálható a Left 4 Dead

Nem tudod mit csinálj hétvégén? Nincs kedved ünnepelni vagy a haverokkal lógni? Mit szólnál egy négyfős, online co-op zombihenteléshez? Jól hangzik ugye?

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

GDC 2009: Áprilisban érkezik a Left 4 Dead DLC-je

A Turtle Rock Studios által fejlesztett Left 4 Dead a csapat alapú túlélő horror szerelmeseit ejtette rabul, s hamarosan új játékmódokkal bővül a vérengzés.