Left 4 Dead

Új játék a Counter-Strike-játékok alkotóitól, mely alatt a Half-Life 2 Source Engine-je dübörög. Végre kezdetét veszi az esztelen zombigyilkolás!

Késik a Left 4 Dead

A Gamekings.tv-nek adott interjújában Gabe Newell megerősitette a pletykákat, miszerint késni fog a Valve új többjátékos túlélő-horror játéka.

GC 2008: Left 4 Dead - van esély a PS3-as verzióra

Bár az Official PlayStation Magazine hasábjain már olvashattunk róla, hivatalosan nem erősítették meg a készítők, hogy készülne PS3-as Left 4 Dead.

GC 2008: Left 4 Dead képek és tervek a demóról

A legújabb Valve űltal készített játékról mesélt a cég fejese, Gabe Newell. Elmondta terveit a demóval kapcsolatban, valamint képek is érkeztek.

Playstation 3-ra is megjelenik a Left 4 Dead?

A népszerű Counter-Strike alkotóinak legújabb, zombigyilkolós játéka október 31-én érkezik PC-re és X360-ra és a jelek szerint a Sony konzoljára is.

Left 4 Dead dobozfotó

Napvilágot látott a Turtle Rock Studios által fejlesztett, csapat alapú túlélőhorror, a Left 4 Dead dobozfotója, ami igazán szépre sikerült.

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

E3 2008: Electronic Arts konferencia videók

Az Electronic Arts konferenciájáról tekinthetünk meg videókat, amelyekben a szakemberek mesélnek a készülő játékokról, amelyek a közeljövőben jelennek meg.

E3 2008: A harmadik videócsokor

A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.

Left 4 Dead videóözön

Öt darab videó látott napvilágot, amelyben megtekinthetjük a zombik írtását a Counter-Strike alkotóinak legújabb játékában, amely a Left 4 Dead nevet viseli.

Left 4 Dead - támadnak a gyilkos zombik

Végre gameplay jeleneteket is láthatunk a Counter-Strike alkotóinak legújabb játékából, a Left 4 Dead-ből. Megtekinthetjük milyen is lesz a zombik elleni küzdelem.