Left 4 Dead

Új játék a Counter-Strike-játékok alkotóitól, mely alatt a Half-Life 2 Source Engine-je dübörög. Végre kezdetét veszi az esztelen zombigyilkolás!

Nem lesz PS3-ra Left 4 Dead

Az idei év végén érkezik a Valve legújabb alkotása, amely a multiplayer survival-horror kategóriát hivatott képviselni, ám Playstation 3-as verziót nem terveznek a fejlesztők.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Left 4 Dead - videóinterjú a játék készítőivel

A sokak által várva-várt Left 4 Dead-ből érkezett újfent egy videóinterjú, amelyben megvizsgálhatjuk az erő sötét és rothadó oldalát...

Left 4 Dead - zombi darálós videó trió

A Left 4 Dead zombi-hentelős játékot valószínűleg nem nagyon kell bemutatni. Egy jó adag para, sok-sok élőhalott, vér, és rengeteg mészárlás. Jöhet!

Késik a Left 4 Dead is

A Grand Theft Auto IV késése után egy újabb szomorú csúszásról kell beszámolnunk, mely ezúttal a Counter Strike készítőinek új játékát, a Left 4 Dead-et érinti.

Megérkezett az első Left 4 Dead ingame videó

Az Electronic Arts ma netre dobta az első ingame videót a Counter Strike készítőinek legújabb, Half-Life 2 motor hajtotta zombigyilkolós akciójátékából.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

Left 4 Dead

Erre vártunk. Egy zombik rohamozta városban játszódó négyjátékos co-opeative multiplayer shooter, tele vérrel, fegyverekkel és szenvedéssel. A koncepció magával ragadó - főleg úgy, hogy tudjuk, jó kezekre bízták a fejlesztést. Most bemutatkozik a Left 4 Dead, a Counter Strike-ot is jegyző Turtle Rock Studios és az Electronic Arts vadi új játéka!

Left 4 Dead - az első trailer

Tegnap késő este megérkezett az első mozgóképes kedvcsináló a Counter Strike készítőinek vadi új, zombi gyilkolós akciójátékából, a Left 4 Dead-ből.