Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
Típus: Fantasy, RPG

Multiplayer is lesz a Dragon Age 3-ban?

Egyenesen az Official PlayStation Magazine szellőztette meg a legfrissebb pletykákat a BioWare fantasy szerepjátékának folytatásáról. Az értesülések szerint a fejlesztők már javában dolgoznak a harmadik részen, melynek kiemelkedő fícsörének a többjátékos szegmens bizonyul majd.

Elrajtolt a Dragon Age Legends

Ha végeztél a Dragon Age második részével, de még mindig hiányérzeted van, vesd bele magadat a Dragon Age Legendsbe! Az ígéreteknek megfelelően elstartolt a Bioware szerepjátékának legújabb, facebookos kivetülése, melyben a teljesített küldetésekért Dragon Age II-cuccokat szerezhetünk.

Itt az első Dragon Age: Redemption trailer

Ki hitte volna, hogy webes minisorozatot kap a Dragon Age? A frencsájz promótálására jól rágyúr az EA: képregény és iPhone-játék, és persze a Bioware szerepjátéka után hamarosan érkezik az élőszereplős széria is Felicia Day főszereplésével. Merje valaki azt mondani, hogy a rajongók unatkozni fognak.

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.

Dragon Age: Legends - új Facebookos játék készül

Az EA tegnap bejelentette, hogy a közösségi oldalon elérhető, ingyenes Dragon Age játékot készít, mely kéz a kézben jár a Bioware népszerű dark fantasy univerzumot meglovagló szerepjátékának második részével. Egyfajta bevezetése lesz a jövő tavasszal megjelenő HD változatnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?

Dragon Age - októberben jön az Ultimate kiadás

Gigászi Dragon Age-gyűjteménnyel készül az Electronic Arts az ősz közepére, a Bioware szerepjátékának legújabb gyűjtői kiadása az alapjáték mellett az összes eddig megjelent kiegészítőt tartalmazni fogja. A csomagra mindenképpen érdemes beruházni, hisz nem csak pénzt, de időt is spórol vele a játékos.

Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.

Game Feasttel erősít a Microsoft az ősszel

A Summer of Arcade megédesítette az uborkaszezont, a Limbo, az új Lara Croft-játék és a Castlevania: Harmony of Despair hosszú napokra lekötötték a játékosokat. A Microsoft folytatja a sorozatot, ősszel indul a Game Feast, olvasható Major Nelson blogján.