Dragon Age: Origins

A Neverwinter Nightsot és a Star Wars: Knights of the Old Republicot is jegyző BioWare legújabb akció-szerepjátéka.
1318412503

Megnézhető a Dragon Age: Redemption első része

Az új Dragon Age II DLC megjelenésével párhuzamosan kezdetét vette a Dragon Age: Redemption sorozat is: a széria a Mortal Kombathoz hasonlóan a YouTube-on lesz követhető, az első részt már helyben megnézhetitek! A történet főszereplője egy Tallis nevű elf, akit Felicia Day alakít.
1317816049

Előzetesen a Dragon Age: Redemption

Hamarosan indul a Dragon Age élőszereplős webes minisorozat Felicia Day főszereplésével, mely egy újabb kivetülése lesz a Bioware szerepjáték-eposzának. Reméljük, nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle. A szériát beharangozó teaser már fel is bukkant a neten.
1315647596

Külsős kiadók is használhatják az Origint

A Steam hatalmas sikerét látva az Electronic Arts létrehozta a maga kis tartalomszolgáltató rendszerét, melyről kezdetben úgy gondolták, hogy csak a saját játékaik terjésztésére használják majd. A népszerűséget látva azonban a kiadó úgy döntött, hamarosan más cégek is igénybe vehetik a szolgáltatást.
1313938119

Dragon Age III - az első két rész keveréke

Érdekes helyzetbe került a BioWare: míg a Dragon Age első rész egy igazi, hardcore szerepjáték volt, addig a második epizód már sokkal hígabb, de cserébe szélesebb rétegek számára is élvezhető termék lett. Mindkettőnek vannak rajongói, mi legyen a harmadik résszel?
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305896400

A Dragon Age III-hoz keres munkaerőt a BioWare

Feszített tempóban fejlesztik a Dragon Age-folytatásokat a BioWare-nél, s habár a harmadik részről hivatalosan még semmit nem tudunk, sőt a fejlesztők korábban nem is említették, most Twitterről tudtuk meg, hogy már munkaerőt keresnek a trilógia utolsó részének munkálataihoz.
1302534025

Multiplayer is lesz a Dragon Age 3-ban?

Egyenesen az Official PlayStation Magazine szellőztette meg a legfrissebb pletykákat a BioWare fantasy szerepjátékának folytatásáról. Az értesülések szerint a fejlesztők már javában dolgoznak a harmadik részen, melynek kiemelkedő fícsörének a többjátékos szegmens bizonyul majd.
1300352400

Elrajtolt a Dragon Age Legends

Ha végeztél a Dragon Age második részével, de még mindig hiányérzeted van, vesd bele magadat a Dragon Age Legendsbe! Az ígéreteknek megfelelően elstartolt a Bioware szerepjátékának legújabb, facebookos kivetülése, melyben a teljesített küldetésekért Dragon Age II-cuccokat szerezhetünk.
1298030433

Itt az első Dragon Age: Redemption trailer

Ki hitte volna, hogy webes minisorozatot kap a Dragon Age? A frencsájz promótálására jól rágyúr az EA: képregény és iPhone-játék, és persze a Bioware szerepjátéka után hamarosan érkezik az élőszereplős széria is Felicia Day főszereplésével. Merje valaki azt mondani, hogy a rajongók unatkozni fognak.
1292680800

Bioware-alapítók az AIAS Hall of Fame-ben

Az amerikai Interaktív Művészetek és Tudományok Akadémiája (AIAS) eddig évente csupán egy jelöltet választott a tagjai közé a játékiparból. Ez azonban idén megváltozik, hiszen a Bioware két alapítója egyszerre kerül be a Hall of Fame-be, aminek mindannyian nagyon örülünk.