Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: Gran Turismo dátum és trailer

A GT Planet információ szerint 2010 márciusában fog megjelenni a Playstation 3 exkluzív Gran Turismo 5. A dátum mellé egy új trailer is érkezett.

TGS 2009: A Sony végleges listája

A Microsoft után a másik óriás, a Sony is bejelentette, hogy milyen nyalánkságokkal kedveskedik majd nekünk, játékosoknak az idei Tokyo Game Show-n.

December elején érkezik a Gran Turismo 5?

A francia Jeux Video online magazin állítása szerint december 4-én fog megjelenni a Gran Turismo régóta készülő ötödik része - a Sony nem kommentálta a híreket.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

GamesCom 09: Titkos Gran Turismo 5 részletek

Új Gran Turismo 5 részletek derültek ki a játék hivatalos oldaláról. A listát már leszedték, de nekünk sikerült megmentenünk az aranyat érő infókat!

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

Novemberben végre megérkezik a Gran Turismo 5?

A Sony konzoljára szánt legütősebb autós játékot már rengetegen várják, s a Play.com munkatársai úgy vélik, hogy már csak novemberig kell kibírni a játék nélkül.