Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!

Jövő év végén jelenik meg a Gran Turismo 5

Egy spanyol lapnak, név szerint az El Financieronak elárulta a Sony egyik embere, James Armstrong, hogy jövő év végén jelenik meg a Gran Turismo 5.

PC-n is tiszteletét teszi a Gran Turismo?

A Gran Turismo sorozat a kezdetektől fogva PlayStation-exkluzív volt, a Polyphony Digital fejese szerint azonban akár PC-n is tiszteletét tehetné az egyik rész.

Gran Turismo 5 - még egy évet várni kell

Aki mindenképpen játszani szeretne az új Gran Turismo-val, szerezze be a Prologue-ot, ugyanis a végleges változatra még legalább egy évet kell várni.

GDC 2008: Hivatalos GT5 kormány a Logitech-től

A Logitech a mai GDC folyamán mutatta be legújabb profi versenykormányát, melyet kifejezetten a Gran Turismo 5-höz készítettek - persze jó máshoz is.

Boldog karácsony a Gran Turismo alkotóitól

Nemcsak az Infinity Ward kedveskedik nekünk karácsony alkalmából, hanem a Polyphony Digital is: a Gran Turismót jegyző cég egy kedves videóval lepett meg minket.

Gran Turismo 5

Hosszú ideig számítottam megrögzött PC játékosnak. Éveken át nem lehetett meggyőzni róla, hogy ha konzolon megjelenik egy játék, akkor azt PC-n nem fogják überelni egy éven belül. Aztán jött a Halo PC portja, és megingatta elképzeléseimet. Lehet, hogy van olyan cím a konzolokon, amit amíg élek, semmi sem fog utolérni imádott asztali masinámon? Nem sok idő kellett, hogy rájöjjek: igen, van ilyen. Egy barátom PlayStation-jén láttam először a Gran Turismo 2 című csodát, és mikor egy emulátor segítségével magam is belevetődtem az izgalmakba, ráébredtem, hogy ilyen stílusú autós játék nem volt és előreláthatólag nem is lesz PC-n.

HWSW: Igazi autóba való Gran Turismo szoftver

A Gran Turismo sorozat fejlesztője, a Polyphony Digital most egy, az autók műszerfalába építhető multifunkciós kijelzőt csinált - írja a HWSW.

Letölthető Top Gear epizódok a Gran Turismo-val

A Polyphony Digital és a BBC Worldwide együttműködésében a Gran Turismo sorozat a GT TV hálózatán letöltésre kínálja Top Gear műsorait.