Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.

TGS 2010: Folytatódik a Gran Turismo videóáradat

Ahogy közeledik a Gran Turismo ötödik részének megjelenése, úgy sűrűsödnek a különböző trailerek és gameplay felvételek a játék körül. Most éppen a Tokyo Game Show termését gyűjtöttük össze - öt új videót láthattok a novemberben érkező szimulátorról!

Akár tíz gigát is megeszik a Gran Turismo 5

Nem szoktunk ilyen hírekkel foglalkozni, de ez esetben jó előre felkészíteni minden érintettet: a tökéletes élmény érdekében akár tíz gigabájtnyi adatot is feltelepít majd a Gran Turismo 5, így érdemes jó előre nagytakarítást végezni, hogy a novemberi megjelenés után semmi ne álljon a játékos és a játék közé.

GC 2010: A Gran Turismo 5 volt a legjobb

Hivatalosan is kiosztották a GamesCom legjobbjainak járó elismeréseket: a díjakról döntő független zsűrinek a Gran Turismo novemberben érkező ötödik része tetszett a leginkább, az autóverseny két kategóriában is győzedelmeskedni tudott. A Move-ot is jutalmazták, a Sony legnagyobb örömére.

GC 2010: Öt zsírúj Gran Turismo 5 videó

A megjelenés közeledtével az elképesztő grafikai motor immáron véglegesnek mondható, minden egyéb fícsör kiforrottnak mondható. Az öt GC-s videóban végre mozgásban is láthatjuk az extraként beharangozott go-kartozást, de ezen felül a Top Gear tesztpályáját is megcsodálhatjuk műszerfal-nézetben. Kapaszkodjatok!

A Red Bull F1 is benne lesz a Gran Turismo 5-ben?

Egyre több információ utal arra, hogy korunk egyik legversenyképesebb F1-es csapatának autója is képviselteti magát a Polyphony Digital szimulátorában.

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.

Az F1 2010 AI-ja lepipálja a Forzát és a GT-t

Stephen Hood, a szeptemberben érkező F1 2010 vezető designere szerint a Forza és a Gran Turismo single player szekciója igen-igen gyengécske.

Gran Turismo 5

A Polyphony Digital munkatársainak lassan már azt sem hisszük el, amit kérdeznek. Bár nem ezt érdemelnék, miután megalkották a világ legjobb és legmeghatározóbb autós sorozatát, de a külső szemlélő számára kezdenek egyre furcsábbnak tűnni a Gran Turismo 5 körüli dolgok, legfőképpen a látszólag soha véget nem érő fejlesztés. Nos, egyetlen ok van arra, amiért ilyen sokáig készül a cucc, s az egészen prózai: ez lesz minden idők legnagyobb, legösszetettebb, legteljesebb autós csomagja. Ilyen egyszerű. Most pedig elmondjuk, miért.

Gran Turismo 5 multiplayer részletek

A hivatalos PlayStation Magazine a minap megszellőztette az első multiplayer részleteket a Polyphony Digital etalon-gyanús autószimulátorából.