Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

Gran Turismo 5 és a Nürburgring variánsok

Fáradhatatlanul készül a Gran Turismo 5, az érdeklődés fenntartása végett pedig Yamauchi-san ezúttal a Nürburgringre enged betekintést néhány kép erejéig.

Gran Turismo 5 - mozgásban a McLaren F1

Új videót találtunk a Gran Turismo 5-ről, amelyben egy McLaren F1-et figyelhetünk meg körözés közben. A felvétel nem a legjobb minőségű, de a játék így is csodaszép!

Friss képlopatok faroltak be a GT5 galériába

Már csak évtizedek vannak hátra a megjelenésig, de még ez sem tart vissza minket attól, hogy egyre jobban rajongjunk a Gran Turismo 5-ért. Friss képek a galériában!

Gran Turismo 5 októberben, 3D támogatással?

Ismét Game Developers Conference pletykák következnek. Egy olasz újság szerint egy Sony fejes kikotyogta nekik a végleges amerikai megjelenési dátumot.

Ezek a játékok támogatják a PS mozgásérzékelőt

Kezdetben egy tucat játék se támogatja majd a Playstation Move mozgásérzékelős kontrollert, de most legalább már tudjuk, hogy pontosan milyen címekből áll a lista!

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

Gran Turismo 5 - látványos grafikai javulás

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az autók megjelnítését illetően a Gran Turismo új része odavág minden korábbi próbálkozásnak. Most a pálya is fejlődött!

55 milliós fordulaton jár a Gran Turismo-széria

A világ legsikeresebb autósjáték-sorozata átlépte az 55 millió eladott példányszámot, pedig az ötödik rész megjelenése egyelőre még a közelben sincs.

Ősszel jöhet az új Gran Turismo

Az európai Sony-részleg portugál fejese szerint ősszel tervezik kiadni a Gran Turismot 5-öt, de egyelőre nem döntöttek a végleges megjelenési dátumról.

Tovább csúszik a Gran Turismo 5 megjelenése

Mégsem jelenik meg márciusban a Gran Turismo 5. A rossz hír az, hogy ezúttal a japán megjelenést napolták el, így a nyugati boltokba kerülés is várathat magára.