Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

Gran Turismo 5 - bemutatkozik a Photo Mode

Sűrűn látogatott opció lehet a kreatív fotel-sofőrök számára a Photo Mode a Gran Turismo 5-ben. Akár 8 megapixeles állóképeket is lőhetünk a játékon belül.

Gran Turismo 5 - a gyűjtői kiadás tartalma

Az Amazon.com-on már előrendelhető a GT5 gyűjtői kiadása, s ebből kiderül néhány finomság a tartalomra nézve. A hardcore rajongók el lesznek kényeztetve.

Gran Turismo 5 a Top Gear tesztpályáján

A BBC méltán nagyszerű autósmagazinja a hazai televíziónézők körében sem ismeretlen. Lássuk hogyan teljesít a GT5 a műsorból ismerős tesztpályán.

Pályaszerkesztő is lesz a Gran Turismo 5-ben

Amit a Polyphony Digital mindig is mondott, aztán a pedig a Sony megcáfolt, most már talán biztosra vehető: lesz pályaszerkesztő a Gran Turismo 5-ben.

E3 2010: Nem késik többet a Gran Turismo 5

Kazunori Yamauchi felfelé tartott hüvelykujjal biztosított mindenkit, hogy a novemberi megjelenési dátum annyira betonbiztos, hogy többet nem késik a Gran Turismo 5.

E3 2010: Gran Turismo 5 megjelenési dátum

A Sony konferenciájának egyik csúcspontja volt, hogy nyilvánosságra hozták a Gran Turismo 5 véglegesnek tűnő megjelenési időpontját. Nincs is olyan messze.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

E3 2010: Sokadik Gran Turismo 5 montázs

Lássuk be, a több mint fél évtizede készülő GT5 életjelei csak a halmokban érkező videókra szorítkoznak, kicsit unalmas már. Csiszolt gyémánt, de már játszanánk vele.

A Gran Turismo 1-3 eladásai lepipálják a Halokét

Kaz Hirai, a Sony fejese reagált Aaron Greenberg tegnapi twitter bejegyzésére, miszerint a Halo 3-ból többet adtak el, mint hat PS-exkluzív címből együttvéve.

Friss screenshotok borongós májusi délutánra

Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Ball, EA Sports MMA, F1, Kane & Lynch, Medal of Honor, Star Wars, és még sok más játék a mai galériafrissítésben!