Gran Turismo 5 PS3

A méltán népszerű Gran Turismo-sorozat ötödik része. Miután mindegyik GT PS-exkluzív játék volt, így az új epizód is kizárólag PS3-ra készül el.

Gran Turismo 5 - Dobozfotó és új látnivalók

A Sony bemutatta a várva-várt Gran Turismo 5 dobozfotóját, valamint új látnivalók is érkeztek, amelyeken szemügyre vehetünk néhány autócsodát.

Gran Turismo 5 Time Trial teszt

Nem sokkal karácsony előtt napvilágra került egy új Gran Turismo 5 demó, aminek természetesen szerkesztőségünk rendkívüli módon megörült. Abban reménykedtünk, hogy végre valahára a már lassan röhej számba menő sorozatos csúsztatások után valami kézzel fogható bizonyítékot kapunk arra nézve, hogy a GT a király…

Óriási galérafrissítés hétfő reggelre

Új Army of Two, Darksiders, Gran Turismo 5, Just Cause 2, Mass Effect 2 és Quantum Theory képek várják többek között az érdeklődőket e heti összeállításunkban.

Két hét múlva érkezik a Gran Turismo 5 demója

Noha a Gran Turismo 5: Prologue is felfogható amolyan demóként, az elmúlt időben sokat változott a sorozat új része, így érhetnek majd bennünket meglepetések.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Gran Turismo 5 - eddig 60 millióba került

Eddig 60 millió dollárba került a Gran Turismo 5 fejlesztése, amivel a világ valaha készült egyik legdrágább játékfejlesztés projektje.

Pályaszerkesztővel érkezik a Gran Turismo 5?

A fejlesztő Polyphony Digital szerint igen, a Sony mégis cáfolta a híreket. A Gran Turismo 5-ben ugyan így sem lesz kevés pálya, azonban az új fícsörrel lehetne még ezt fokozni.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

Megérkezett a szokásos heti galériafrissítés

E heti összeállításunkban olyan játékok kaptak helyet, mint a DC Universe Online, a Forza Motorsport 3, a Gran Turismo 5 vagy az új Grand Theft Auto IV kiegészítő.

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.