Mortal Kombat vs DC Universe - te kivel vagy?

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Ősszel jelenik meg a Mortal Kombat legújabb része, melyben a készítők egymásnak eresztik a népszerű torna és a DC Comics univerzum legismertebb szuperhőseit.
Ősszel jelenik meg a Mortal Kombat legújabb része, melyben a készítők egymásnak eresztik a népszerű torna és a DC Comics univerzum legismertebb szuperhőseit.



Sokan fanyalogtak a bejelentés után, mert nem ezt várták a Mortal Kombat 8-tól. Igen, az új rész ugyan kevésbé lesz brutális és véres, mint elődei, de azt mégsem mondhatjuk rá, hogy rossz - Joker kivégzését látva pedig akár jónak is nevezhetjük. A most érkezett rövid trailerből nem sok újdonság derül ki, de kedvcsinálónak kiváló darab, érdemes megnézni.
22.
22.
$how
Azta büdös k**wa!! Háth ez ár nem Mortal Kombat az is 100 :D Miért pont DC...nem értem.
21.
21.
Malazia
Lehet hülye kérdés..de tud arról valaki hogy lesz-e még más is az új Mortalban a sima bunyón kívül??

Gondolok én itt Conquest módra,vagy valami minijáték-szerűségre,ami picit kitolja a szavatosságát a programnak..mert így szimultán csak az hogy bunyós játék..háááát nem egy nagy eresztés..pedig én nagy Mortal-fan vagyok,anno a trilogy-ban verhetetlen voltam..még a Shaolin monks se volt annyira rossz...
20.
20.
huszti
metafenomÉN-nak igaza van:D elég hülyeség.
18.
18.
cserike6
17.
17.
Bally King
Supermant kriptonit nélkül nem lehet kinyírni. :D
15.
15.
watto
én a vizilovakkal vagyok :D
15.
15.
@darkking@
#10 Lessz benne FATALITY úgyhogy azt nem kll nélkülözni..!Amúgy Scorpió a nyerő...:)
14.
14.
metafenomÉN
16# Nem kell gondolkozni de aki már egyszer elkezdte nehezen hagyja abba :)

Egyébként pedig nem kellett ezen sokat filozni zsigerből érzed ahogy azt NECROSMOKE is írta kicsit bizar persze agyatlan ütlegeléshez biztos nagyon jó lesz mert szép meg minden de hogy fizetni nem fogok érte az biztos.
13.
13.
Giga0509
De nem mind1? az a lényeg h játssz és élvezd nem kell gondolkodni h superman-t h lehet megölni meg ilyenek...én személyszerint leszarom,örülök h agyonverhetem Scorpionnal meg Sub-Zero-val :D
12.
12.
metafenomÉN
13# Aha :) Akkor az alcím az impotens mk lenyomja Szupermant...? :)

És flash-t hogy ütik le? gyorsabb mint a kilőtt golyó még Szúpermanél is gyorsabb... ő is alig tudta megütni / elkapni... . (remélem erről is van egy ilyen jó kis link:) ) És ha már itt tartunk Jokert úgy lenyomja Scorpion vagy subzero hogy meg se tud mozdulni... ez a játék azoknak jó akik se a DC se az mk nem ismerik nem szeretik.
10.
10.
metafenomÉN
Szép és rossz játék... Nincs magyarázat rá miért lehet leütni Szupermant! "Mert csak! ennyi ne kérdezz így van!" De nem ez így nem Szuperman ez így csak valami ami úgy néz ki mint ő! és ez tönkre vágja a hangulatot a sztoriról ne is beszéljünk... .
9.
9.
felegyi
Mivel csak ennyi karakter lesz bennegondolom nioncs esély hogy Reiko, Shinok, Jarek, Fujin, és a személyes kedvencem Quan Chi nem lesz benne (sztem neki volt a legklafább kivégzése: letépi az ellenfél lábát, és azzal veri agyon)!
8.
8.
laca009
na és superman aki egy pöccintéssel 99 hp-t levesz a százból XD?
7.
7.
Giga0509
Mortal-osok jobbak csak mer ott van Sub-Zero és Scorpion (Y)
6.
6.
laca009
az armageddonban pontossan 51-volt ja mefg ha a wii-röl beszélünk akkor 52:) meg van de ez szerintem szarabb lesz mint az össze több rész mert 16 karakter az olyan mint a tekken 4 abban is csak 16 volt és elösször is csak 8 kari volt használható a többit azt aa tekken be könnyü volt ki hozni de az mk-ban ott a konquestet viddvégig meg a kryptet nyisd ki ez kb olyan mint a shaolin monks-ban ott nekem csak 1-et sikerült és még 2-t cheatel és még mindig nincs meg az összes szal nem lesz nagyon jó szerintem pont a szarral lesz egyenlő haver az meg csodálhatja azt hogy szaka le a feje a kedvencének (sub-zero)-nak amikor flash csak elfut mellete ez a gond nem lesznek ki egyensulyozva a felek:(
5.
5.
huszti
hát inkább elgyen 40 ember, akikkel lószart se tudok, mert megn a kihívás, mint 16 válaszható ember... -.- ez gáz..a soul caliburba is van annyi ember, plusz még alakíthatod őket, legalább 25-30 ember kell msotanság 1 verekedős játékba.
4.
4.
felegyi
4# Ez nem így van. 8-8 az rohadt kevés, inkább nem tudok egy kombot se, minthogy ne legyenek negyvenen!
3.
3.
r.o.b.
jó de szerintem így jobb lessz mert nemkell mind a 40 szereplőnek tudni a kombójait :D szerintem
2.
2.
wildláma
de azért lesz ez ócska mert mind2 félnek lesz 8-8 harcosa. Nade kéremszépen miezmár? az armageddon-ban volt vagy 40 szereplő.
1.
1.
Thaddeus
Ha lenne konzolom, Flash-sel darálnám a népet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...