Age of Empires III: The Asian Dynasties

A Rise of Nations készítőire bízták a második Age of Empires III-kiegészítés fejlesztését, mely a The Asian Dynasties alcímet fogja viselni.
1652630400

Dátumot kapott az Age of Empires III következő kiegészítője

A Földközi-tenger lovagjai csatlakoznak következőként az Age of Empires III: Definitive Edition háborúihoz a hamarosan érkező kiegészítőben. Az új népekkel együtt egy új, háborúmentes játékmódot is kapunk.
1562079600

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!
1457629200

Age of Empires - Bill Gates elintézi a folytatást?

Régóta áhítozol egy új Age of Empires-részre? Nem kizárt, hogy maga Bill Gates intézi el, hogy megérkezzen a várva-várt folytatás, egy Redditen zajló beszélgetésen ugyanis megígérte, utánajár a dolognak.
1420798080

Készül az új Age of Empires?

Mostanában csak mobiljátékos és remake-fronton hallottunk az Age of Empires-sorozatról, pedig elképzelhető, hogy hamarosan egy teljes értékű folytatást is kapunk hozzá. Ami biztos: a Microsoftnak már van hozzá stúdiója.
1408546800

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.
1372165200

Mobilokra költözik az Age of Empires

Először pletykaszinten merült fel, hogy a Microsoft mobilokra is kihozná néhány címét, és nem sokkal később meg is erősítették az Age of Empires átiratát. Ja, és nem feltétlenül kell hozzá Windows Phone.
1297784289

Hatalmas hiba volt az Age of Empires III

Az Age of Empires-sorozat atyja szerint teljesen elszúrták a játék harmadik részét, miután az még a legkevésbé sem hasonlított a korábbi epizódokra. Visszaemlékezésében arra is fény derül, hogy anno direkt megkérték a Microsoftot: ne az Age of Empires cím alatt jelenjen meg a játék.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1237740060

Windstorm Studios - a harmadik Ensemble utód

Örömmel jelenthetjük, hogy a Halo Wars elkészülte után, a volt Ensemble dolgozók erőt vettek magukon és egy harmadik stúdió megalakulását is bejelentették.
1237365000

Eladó a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios

A THQ korábbi bejelentéséhez tartva magát megkezdte kiadásai lefaragását és a tervezett leépítést: a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios még megmenekülhet.