Need for Speed: Pro Street

A Need for Speed sorozat legfrissebb, 2007-es tagja, mely felhagy a korábbi részek stílusával. A játék szimulátorosabb lett, az autók törnek, nekünk pedig profi versenyeken kell helyt állnunk.
Típus: Autóverseny, Szimulátor

Képek az Infomarket Game Show 2008 kiállításról

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a hétvégén rendezték meg az Infomarket 2008 kiállítást. Volt Mobil Show, Game Show, mi meg vittünk fényképezőt.

Need for Speed: Pro Street bajnokság a BGS-en

Az NFS Hungary újabb bajnokságra invitálja a Need for Speed sorozatot kedvelő játékosokat. A verseny a Budapest Game Show keretein belül kerül megrendezésre.

Sziget: Rock Band, NFS és Spore az EA sátorban

Megnyílt a Sziget leghűvösebb, legjátékosabb sátra - az Electronic Arts idén harmadik alkalommal hozta el a Sziget-lakók virtuális kedvenceit.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Jön az új Need For Speed?

A múlt évben adta ki az EA a Need for Speed ProStreet-et és feltehetően (reméljük) máris itt van a következő NFS bejelentése.

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

A heti játékmegjelenések

Bár a figyelem középpontjában a GDC áll, nem szabad megfeledkezni a heti a játékfelhozatalról sem , főleg ha olyan címek jönnek, mint a The Club vagy a FIFA Street 3.

Új Need for Speed: ProStreet demó érkezett

A tavaly megjelent Need for Speed: ProStreet már elérhető ugyan kipróbálható formában, a kételkedők a számára újabb demó érkezett.

Rekordméretű veszteségekkel zárt az EA

A világ második legnagyobb kiadója, az Electronic Arts is közzétette a tavalyi naptári évre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését: a cégnek ezúttal nem volt minek örülnie.

Véget ért a Game of the Year 2007 szavazás

Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!