Need for Speed: Pro Street

A Need for Speed sorozat legfrissebb, 2007-es tagja, mely felhagy a korábbi részek stílusával. A játék szimulátorosabb lett, az autók törnek, nekünk pedig profi versenyeken kell helyt állnunk.
Típus: Autóverseny, Szimulátor

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

NFS: ProStreet demo még októberben!

Újabb fejlemények érkeztek a legújabb Need for Speed darabról, a ProStreet-ről - ezúttal a kipróbálható verzióról bukkantak elő hírmorzsák.

Újabb Need for Speed: Pro Street videó

Az Electronic Arts-os fiúk nem lustálkodnak, és ma egy újabb videót tettek fel a netre a Need for Speed sorozat legújabb részéről, a Pro Street-ről.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Új Need for Speed: Pro Street videó érkezett

Az EA egy újabb videót tett közzé, amin részletesen megismerhetjük a NFS sorozat legújabb részét. A készítők ezúttal a driftelés világába kalauzolnak el minket.

ProStreet zenei összeállítás

Elő került a Need for Speed sorozat immáron tizenegyedik darabjának zenei összeállítása. Ezúttal se maradunk pörgős muzsikák nélkül!

NFS: ProStreet - bemutatkozik a Grip Racing

Új versenymód mutatkozik be egy videó keretében a Need for Speed: ProStreet-ből. A Grip Racing lényege, hogy nincsenek szabályok, csak a győzelem a fontos!

Wrath of the Lich King és Halo 3 a GK SHOP-ban!

A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, és a pár nap múlva megjelenő Halo 3!