Need for Speed: Pro Street

A Need for Speed sorozat legfrissebb, 2007-es tagja, mely felhagy a korábbi részek stílusával. A játék szimulátorosabb lett, az autók törnek, nekünk pedig profi versenyeken kell helyt állnunk.
Típus: Autóverseny, Szimulátor

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!

Need for Speed: ProStreet - új videó kommentárral

Új videó érkezett a Need for Speed: ProStreet-ről, amelyben megismerhetünk néhány pályát a játékból és bepillantást nyerhetünk annak menürendszerébe is.

Need for Speed: Pro Street száguldás

Egy friss videó érkezett a Need for Speed sorozat következő tagjáról, a Pro Street-ről, mely várhatóan novemberben kerül a boltok polcaira szinte az összes platformon.

E3 2007: Újabb NFS: Pro Street látnivaló

Az idén ősszel megjelenő Need for Speed: Pro Street-ről csak úgy áramlanak kifele a jobbnál-jobb videók az idei E3 rendezvényről.

E3 2007: Füst, füst és füst a Pro Street-ben

Egy újabb videó érkezett a Need for Speed sorozat következő részéről, a Pro Street-ről. A fejlesztők nagyon ráálltak a füst tökéletes megjelenítésére!

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: NFS Pro Street hírek, képek és videó

Az EA bejelentette, hogy nem lesz utcai verseny a Need for Speed: Pro Street-ben, kárpótlásul viszont kaptunk 9 új képet és egy videót!

Friss Need for Speed: Pro Street videó

A tegnapi nap folyamán fény derült az új NFS első hivatalos autólistájára, mely 9 darab jármű nevét tartalmazta. Ma egy friss videóval leptek meg bennünket a fejlesztők.

Itt az első Pro Street autólista

Megérkezett az első hivatalos autólista a Need for Speed: Pro Street-ről. A játék ezeknek a járműveknek és a gyönyörű lányoknak köszönhetően igazán pezsdítőnek tűnik!