Need for Speed: Pro Street

A Need for Speed sorozat legfrissebb, 2007-es tagja, mely felhagy a korábbi részek stílusával. A játék szimulátorosabb lett, az autók törnek, nekünk pedig profi versenyeken kell helyt állnunk.
Típus: Autóverseny, Szimulátor

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

A szépséges Need for Speed: Pro Street lányok

Következő hírünk csak 16 éven felülieknek ajánlott, ugyanis bemutatkoznak az alulöltözött, szépséges, szexi és vadító Need for Speed: Pro Street modell lányok!

Need for Speed: Pro Street

Ahogy az Underground új irányvonalat vitt a Need for Speed szériába, úgy alakítja át a sorozatot a legújabb, Pro Street alcímre hallgató epizód is. Az Electronic Arts teljesen átdolgozza a játékot, de hogy ez pontosan mit is takar, és mennyire lesz jó nekünk, az rögtön kiderül, ha végigolvassátok premier előzetesünket!

Friss Need for Speed: Pro Street képek

Friss képek érkeztek a Need for Speed sorozat legújabb részéből. A Pro Street szakít az éjszakai illegál futamokkal, és a zárt pályás, nappali versenyzére fókuszál.

Need for Speed: Pro Street - a leleplezés!

Az Electronic Arts bemutatta a Need for Speed folytatását. A Pro Street alcímet viselő legújabb epizódról friss képek, sőt egy vadi új trailer is érkezett.

Need for Speed: Pro Street - még egy nap

Még egy nap és kilenc óra van az új Need for Speed bejelentéséig. A premier pillanata egészen pontosan péntek hajnali 3 órakor lesz. Már nagyon várjuk!

Bemutatkozik a Need for Speed: Pro Street

Az Electronic Arts kiadta a soron következő Need for Speed (mely állítólag a Pro Street alcímet viseli) teaser videóját - hónap végén be is jelentik a játékot!