Guitar Hero III: Legends of Rock

A Guitar Hero sorozat harmadik része, ezúttal már PC, PS2, Playstation 3, Nintendo Wii és Xbox 360 konzolokra is. Nagyon kemény anyag, érdemes egyszer kipróbálni!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

Guitar Hero III - letölthető extra tartalmak

Az ígéretekhez hűen az Activision letölthetővé tette a Guitar Hero III első két extra tartalmát, melyek újabb slágerekkel örvendeztetik meg a rajongókat.

Guitar Hero mánia a South Park-ban

A South Park készítői imádják a videójátékokat - vagy legalábbis sűrűn engednek a marketingesek ilyesfajta reklámötleteinek. Ezúttal a Guitar Hero van soron.

Bővül az Xbox 360 szülői felügyelei rendszere

Egy Guitar Hero III-hoz csomagolt szórólap felfedte az Xbox 360 karácsonyi Dashboard update-jének egy szülői felügyeleti rendszert bővítő újdonságát.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Guitar Hero III: Legends of Rock - EU-s megjelenés

Újabb információk láttak napvilágot az Activision kiadásában lévő Guitar Hero sorozat immáron harmadik részéről, a Legends of Rock-ról.

Studióba megy a Sex Pistols a Guitar Hero 3 miatt

Egy szám erejéig újra studióba vonul a legendás punkbanda, a Sex Pistols a Guitar Hero-sorozat harmadik, Legends of Rock alcímet viselő része miatt.

PC-n is tiszteletét teszi a Guitar Hero III

Nemes gesztusra szánta el magát az Activision: úgy döntött, hogy PC-re és Macintoshra is megjelenteti a Guitar Hero-sorozat harmadik részét.

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

E3 2007: Activision konferencia - mi ott voltunk

Az Activision is tartott konferenciát, de még milyet! A tájékoztatón részt vett maga Tony Hawk, Stan Lee, Slash és Hank Hearsy alezredes is.