Guitar Hero III: Legends of Rock

A Guitar Hero sorozat harmadik része, ezúttal már PC, PS2, Playstation 3, Nintendo Wii és Xbox 360 konzolokra is. Nagyon kemény anyag, érdemes egyszer kipróbálni!

Nyko gitár, wireless nunchuk és egyebek a CES-en

Az idei CES egyik sztárja a Nyko volt, mely olyan érdekességeket mutatott be, mint az új Guitar Hero / Rock Band gitár, vagy a vezeték nélküli nunchuk.

Négy új Guitar Hero játék még idén?

Az Electronic Gaming Monthly magazinban érdekes pletyka jelent meg a Guitar Hero jövőjét illetően. A patinás lap szerint idén négy új résszel bővül a sorozat.

Új nóták érkeztek a Guitar Hero III-hoz

Ahogy azt az Activision megígérte, még karácsony előtt négy új nótát tettek letölthetővé az Xbox 360-as Guitar Hero III-hoz, melyek közül egy ráadásként ingyenes!

Az Activision a világ első számú kiadója

Az Activision Blizzard megszületésével megszületett a világ legnagyobb játékkiadója, ám most karácsonyra az Activision egymagában is lenyomta az EA-t.

Guitar Hero III: Legends of Rock

Mikor megtudtuk, hogy a Neversoft átvette a Guitar Hero legújabb részének fejlesztését, várható volt, hogy gyökeres változáson fog átesni a játék. A Harmonix Music Systems munkájával meg voltunk elégedve, ezért kicsit féltettük is a játékot, nehogy a Tony Hawk sorozat készítői túl egyénire próbálják alakítani.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Játék nélkül is megvehető lesz a Guitar Hero gitár

Az Activision ma bejelentette, hogy jövő év elejétől játék nélkül, külön is megvásárolható lesz a Guitar Hero III új, gitár formájú Paul/Kramer kontrollere.