Guitar Hero III: Legends of Rock

A Guitar Hero sorozat harmadik része, ezúttal már PC, PS2, Playstation 3, Nintendo Wii és Xbox 360 konzolokra is. Nagyon kemény anyag, érdemes egyszer kipróbálni!

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

E3 2007: Nintendo konferencia

Kis pihenő után következzen az E3 soron következő igazi érdekessége: a Nintendo konferencia. Tartsatok velünk, izguljátok Ti is végig az eseményt!

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Az idei E3 Xbox 360-as nagyágyúi

Az Xbox 360 bemutatja a konzol játékok történetének legfantasztikusabb sorozatát, melyet olyan címek fémjeleznek, mint a Halo 3, a GTA IV, és a Rock Band.

E3 2007: Több tucat gitár a Guitar Hero III-ban

Új információk láttak napvilágot az Activision kiadásában megjelenő Guitar Hero III-ról, mely már a hangzatos Legends of Rock alcímet is magáénak tudhatja.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Guitar Hero III - megérkeztek az első információk

Megérkeztek az első komolyabb információk az ősszel PS2-re, PS3-ra, X360-ra és Wii-re megjelenő Guitar Hero III-ról - az infókat az IGN szállította.

Bemutatkozik a Guitar Hero III

A RedOctane és a Harmonix Music bemutatta a Guitar Hero sorozat harmadik részét, mely ezúttal már PS2-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, és Nintendo Wii-re is elkészül.