The Bourne Conspiracy

Robert Ludlum regénye illetve annak filmadaptációja alapján készül akciójáték PS3-ra és X360-ra. Megjelenés: 2008. nyarán.
Típus: Akció

Látnivalók a törölt a Bourne-játékból

A Superannuation jóvoltából egy pár perces gameplay videót és screenshotokat szereztünk az egyik lelőtt Bourne-játékból. Érdekesség, hogy ez még mindig nem a Starbreeze által fejlesztett cím volt, a Treadstone-t a Vivendi megbízásából kezdte el a Radical Entertainment fejleszteni.

Újra Ludlum kezében a Bourne játékok jogai

A Ghostbusters, a Brütal Legend, a Riddick és a World in Conflict játékokat követően a Bourne címet is passzolta az Activision Blizzard, mely most visszakerült Ludlumhoz.

The Bourne Conspiracy

Azt gondoltátok, hogy Matt Damon kemény gyerek volt a Bourne trilógiában? Hát ha ő az volt, akkor a játékbeli énjét legfőképpen csak titánium keménységűnek lehetne nevezni. Hogy miért írom ezt, nemsokára megtudjátok. Házimozi, Xbox bekapcs, lemez berak, píszméker feltölt, stabil terpeszülés, induljon a móka. Hölgyeim, de inkább uraim a Bourne konspiráció!

The Bourne Conspiracy 5 gigabájtot telepít

A június 28-án megjelenő The Bourne Conspiracy is beáll azon játékok sorába, amelyek előszeretettel telepítik fel magukat a Playstation 3 merevlemezére.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Race Driver: Grid, a Ninja Gaiden II, a LEGO Indiana Jones és a The Bourne Conspiracy is többek között.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Letölthető a The Bourne Conspiracy demója

Ha minden igaz, akkor már a PS3- és az X360-tulajok számára is letölthetővé vált a Robert Ludlum könyvei alapján készülő The Bourne Conspiracy kipróbálható változata.

Meghallgatható a The Bourne Conspiracy zenéje

Gnarls Barkley, az Emmy és MTV's European Music Awards díjak többszörös nyertese szerezte a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Bourne-játék zenéjét.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Jason Bourne verhetetlen a harcok terén

A megjelenéshez közeledve egyre többet látunk a Bourne játékból. A mostani videóban újra szemügyre vehetjük Jason félelmetes harci képességeit.