Super Smash Bros. Brawl

Wii-re is megérkezik hamarosan kedvenc Smash Bros. sorozatunk - a készítők szerint a széria legjobb részével állunk szemben.
1712764800

Feltámasztották a Wii U online szolgáltatásait

Na nem a Nintendo, hanem egy nagyon lelkes csapat, akik az utolsó pillanat utánig vártak a saját privát szervereik élesítésével, hogy se technikai, se jogi oldalról ne lehessen őket megtámadni.
1649592041

Jöhet a Super Smash Bros.-mozifilm?

Jeff Fowler, a Sonic, a sündisznó mindkét részének rendezője a ComicBook.comnak adott interjúban elárulta, szívesen készítene filmet a Super Smash Bros. alapján, de tisztában van vele, hogy ezt nem lenne könnyű összehozni.
1635958832

Nem biztos, hogy folytatódik a Smash Bros.-sorozat

Egyelőre bizonytalannak tűnik a Smash Bros. jövője, a széria rendezője, Masahiro Sakurai ugyanis egy Famitsunak adott interjúban elárulta, hogy még nem döntötte el, folytatja-e a verekedős sorozatot.
1322726400

VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.
1322388000

Smash Bros.-riválison dolgozhat a Sony

A Smash Bros.-hoz hasonló verekedős anyagon dolgozhat a Sony egyik stúdiója, mely a pletykák szerint felsorakoztatná az összes nagy Sony-játék karaktereit, pályáit, sőt több játékból még különböző ötleteket, minijátékokat is átvennének. Mindezt egy csipet sóval tessék kezelni.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1286210084

Az élen nyitott itthon az F1 2010

Szeretjük az őszt, hiszen ilyenkor alapos vérfrissítésen esnek a heti toplisták. Lassacskán megérkeznek az aktuális Call of Duty-, World of Warcraft- és FIFA-játékok, addig pedig az új slágercímek kényeztetik a játékosokat. Két héttel ezelőtt az F1 2010 volt a nagy kedvenc.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.
1283163781

Ki a japán játékfejlesztés legnagyobb piása?

Fontos kérdés, ami miatt valószínűleg senki nem tud aludni éjszaka: a japán játékfejlesztők közül vajon ki a legnagyobb alkoholista? S vajon mennyire van ez hatással azokra a játékokra, amelyek a kezei alatt készülnek. Nos, úgy tűnik, hogy nagyon.
1263544320

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.