Jöhet a Super Smash Bros.-mozifilm?

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Jeff Fowler, a Sonic, a sündisznó mindkét részének rendezője a ComicBook.comnak adott interjúban elárulta, szívesen készítene filmet a Super Smash Bros. alapján, de tisztában van vele, hogy ezt nem lenne könnyű összehozni.

Amíg a Paramount minden erejével azon dolgozik, hogy saját Sonic-univerzumot építsen fel a kék sündisznó köré, addig az első két mozifilm rendezője, Jeff Fowler nem zárkózna el attól, ha más játékok alapján is filmet készíthetne. Fowler ugyanis nemrég arról beszélt a ComicBook.comnak, hogy tisztában van vele, hogy a rengeteg karakter miatti jogi hercehurca miatt nem lenne könnyű összehozni, de ő szívesen dirigálna egy Super Smash Bros.-mozifilmet.

Közben a Deadline arról számolt be, hogy információik szerint egészen jól teljesít majd a nyitóhétvégéjén a Sonic, a sündisznó 2. Tegnap valószínűleg 23-26 millió dollár között termelt a film - beleértve a korai vetítésekből már befolyt 6,25 millió dollárt is -, míg hétvégén egészen 60-65 millió dollárig is eljuthat a Sega szupergyors sündisznója. A nemzetközi adatokkal együtt nézve, ez akár 100 millió dolláros globális nyitóhétvégét is jelenthet majd a Paramountnak.

5.
5.
Nothing
A világ legkomplexebb forgatókönyve lesz:
Színpompás Nintendo figurák ugrálnak meg rohannak egymásnak fejjel mindenféle villanások és hasonló epilepszia-trigger fényeffektek kíséretében, mindezt "verekedés" cimszó alatt. XD ;) ;) ;)

De a viccet félretéve, ez még akár össze is jöhet. Működött a Pikachu, és működött a Sonic is.
4.
4.
PapaYeti
A Sonic is pozitív csalódás volt. Nem egy világrengető film csak egy jó családi szórakozás a kisgyerekekkel.
2.
2.
delphijos
#1: Mi az hogy “lejjebb” ? Eszedbe se jut hogy -nagy valószínűséggel - nem a te korosztályodnak készülne ?
1.
1.
GemForge
Jöhet persze. Hajrá! Mindig van még lejjebb... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...