World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.
1286797016

Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.
1286548313

Állnak a World of Warcraft film munkálatai

Nincs szerencsénk újabban, a Kane & Lynch mozi után a World of Warcraft adaptációjának munkálatai is lelassultak. A Blizzard népszerű univerzumát feldolgozó film stábjából nem lépett ki senki, azonban a rendező egyelőre egy másik projektjére szeretne koncentrálni - azután jöhet a WoW.
1285876242

Jövő év elejére csúszhat a Cataclysm megjelenése

Érdekes módon az Amazon minden előjel nélkül szétküldött egy e-mailt a World of Warcraft: Cataclysm előrendelők között, melyben azt tudatják a leendő vásárlókkal, hogy a kiegészítő nem fog megjelenni a sokak által várt novemberi dátumon, hanem átesik a jövő év elejére.
1285665111

Az EA visszavágott Bobby Koticknak

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Kotick úrnak bizony igen élces a nyelve, a diplomácia piszkos útjára lépett, amikor legnagyobb konkurensének is beszólt. Természetesen a gúnyolódó megjegyzéseit az Electronic Arts sem hagyhatta szó nélkül. A brazil szappanoperákra jellemző szájkarate folytatódik.
1285507329

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1283341507

James Cameron megcsinálhatná a Starcraft-filmet

Míg a Valve kizárólag saját készítésű Half-Life-filmet tud elképzelni, addig a Blizzard nem ilyen keménykezű, ha a játékainak megfilmesítéséről van szó: James Cameronnal például már simán beérnék ők is. Ennek ellenére a pókemberes Sam Raimire sem panaszkodnak a World of Warcraft-mozi kapcsán.
1281995515

Hatalmas pert nyert a Blizzard

A Blizzard továbbra is kegyetlenül küzd a játékaik körüli kalózkodás, s az azokhoz kapcsolódó illegális pénzszerzés ellen. Most egy hatalmas, példát statuáló pert nyertek az egyik legnagyobb tört World of Warcraft szervert üzemeltető cég, a Scapegaming ellen.