World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295272800

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Újra letarolta a mezőnyt a World of Warcraft, pontosabban annak előfizetői kártyája, miközben a Cataclysm és a Wrath of the Lich King is töretlen sikernek örvend. Új cím még mindig nincs, remélhetőleg a következő napokban, hetekben megjelenő nagyágyúk hoznak némi frissességet a felhozatalba.
1294311600

Per indul az Activision Blizzard és a Zynga ellen

Számoltunk már be néhány merész perről és jogi esetről az évek folyamán, elvégre az Egyesült Államok a perek országa, ahol mindenki azonnal a törvény elé viszi kisebb-nagyobb sértődéseit. A mostani eset azonban talán legambíciózusabb mindegyik közül.
1294138800

Irigykednek a Warcraft-film rendezőjére

Legalábbis egy ember biztosan: ő Duncan Jones, a zseniális Moon rendezője, aki ugyan irigy arra, hogy Sam Raimi kapta a lehetőséget a Warcraft-mozi elkészítésére, ugyanakkor úgy gondolja, hogy a Pókember direktora jó úton indult el a nagy név filmre vitelével kapcsolatban.
1293445828

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megtaláltuk a World of Warcraft ellenszerét! Úgy tűnik, a FIFA aktuális részével még a méltán népszerű MMORPG sem tudja felvenni a versenyt: a Cataclysm ugyan a múlt héten az első helyen nyitott, mostanra viszont visszaszorult a második helyre, a FIFA 11 pedig visszavette a vezetést.
1292589080

Itthon is tarolt a World of Warcraft: Cataclysm

Megérkeztek a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplisták. Az élen - ki hitte volna - a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Cataclysm végzett, a játék megjelenése pedig húzott egy picit az előfizetői kártyák és az előző adalék, a Wrath of the Lich King értékesítésein is.
1292081700

Még 20 évig uralkodik a World of Warcraft?

Kedden jelent meg a World of Warcraft harmadik kiegészítő lemeze, a Cataclysm, mely azonnal végigtarolt a piacon, és újra megerősítette az egyébként is egyeduralkodó MMORPG pozícióját. Mi a jövő a Blizzard számára? Ki fog majd tudni ennek a sikernek a nyomába érni?
1291654794

Androidos telefonon zakatol a World of Warcraft

Ez az idő is eljött: olyan játékokkal játszhatunk hamarosan a mobiltelefonjainkon, amelyekről még álmodni sem mertünk volna, ezt pedig a GameString bemutatója is bizonyítja. A srácok egy HTC Desire készüléken World of Warcraftoznak, persze nyilván egy kis trükk segítségével.
1291459537

Újabb World of WarCraft: Cataclysm trailer

Az új kiegészítő alaposan megváltoztatja Azeroth világának kinézetét, úgy látszik, a harmadik expanzióra való felkészülés a végső stádiumába lépett. A Blizzard a meglévő klienst is frissítette, ekképpen a Keleti királyság és Kalimdor területe már teljes átalakuláson ment át.
1290673800

World of Warcraft akciók november végéig

Még két hét és elindul a World of Warcraft eddigi legnagyszabásúbb kiegészítője, a Cataclysm. A fejlesztők ezerrel készülnek, lezárták a hónapok óta tartó bétatesztet, és most egy utolsó nagy akciót hirdettek. Ha el szeretnéd kezdeni a játékot, nincs ennél jobb ajánlat.