World of Warcraft: Wrath of the Lich King

A Wrath of the Lich King a The Burning Crusade-et követő második, teljes értékű World of Warcraft kiegészítő, benne a The Frozen Throne főgonoszával, a Lidérc Királlyal!
1298992259

GDC 2011: Növekedett a PC-s piac, jelenti a PCGA

A PC Gaming Alliance ugyan nemrég két fontos tagot veszített el a Microsoft és az NVIDIA személyében, a minap azonban jó hírekkel szolgálhatott: 2010-ben 19 százalékkal növekedett a PC-s piac, és várhatóan ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog. Az ingyenes online játékok hozták a formájukat.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1297864800

A WoW is rásegített a Starcraft: Ghost halálára

A Starcraft: Ghost anno kifejezetten ígéretesnek tűnt a számunkra, és nem csak azért, mert a Starcraft történetének egy mellékszálát dolgozta volna fel. A játékot végül 2006-ban lelőtték, Mike Morhaime, a Blizzard atyaúristene szerint részben a World of Warcraftnak köszönhetően.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1297416600

Blizzard - az új MMO nem hasonlít a WoW-ra

Sokan arra számítanak a Blizzard következő MMO-jával kapcsolatban, hogy egyszerű World of Warcraft-folytatást kapunk majd, kisebb-nagyobb fejlesztésekkel. Nos, úgy tűnik, hogy a Titan munkanéven futó anyag teljesen más lesz, amibe belevisznek minden tapasztalatot, amit a WoW-val szereztek.
1297166400

Megvalósulhat a Warcraft- és Starcraft-vidámpark?

Kínát nem kell félteni, ha ambiciózus tervekről és főként hatalmas épületekről van szó. A legutóbbi híresztelések szerint például egy hatalmas, Warcraft és Starcraft témájú vidámparkot szeretnének építeni, annak minden jellegzetességével. Például a lebegő Naxxramas másolatával.
1297101625

2011-ben is lesz BlizzCon

A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296486000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
1296325030

PayPal-ban vár a World of Warcraft farmerekre

Kitilthatják a PayPalról azokat a felhasználókat, akik a World of Warcraftban szerzett aranyukat próbálják meg értékesíteni a rendszer segítségével. A farmerek komoly fejfájást okoznak a Blizzardnak: nem csak reklámokkal árasztják el a játék chatablakát, de az MMORPG világának egyensúlyát is veszélyeztetik.