Mafia II PC, PS3, X360

Sok-sok évet vártunk rá: az Illusion Softworks elkészítette a Mafia második részét is PC-re, PS3-ra és X360-ra.
1283936925

Gamer's Booty bemutatja: Mafia 2

A lelkes hazai animátor csapat első számú publikálási csatornájává avanzsált a GK, a StarCraft 2 után az elmúlt hónap legnagyobb véleménykülönbségeket felvonultató Mafia 2 lett a Gamer's Booty legújabb tesztalanya. Az olvasói kritikákat megfogadva, már sokkal megnyerőbb filmecskét ütöttek össze nekünk.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1283607318

Take-Two: Nem fogunk bukni a Mafia II-n

Michael Pachter, a Wedbush Morgan Securities elemzője a Take-Two negyedéves pénzügyi helyzetjelentése előtt úgy vélekedett, hogy a vártnál gyengébb értékeléseknek és a hosszú fejlesztési időnek köszönhetően a kiadó bukni fog a Mafia II-n - a Take-Two szerint ez nem így lesz, de számokat ők sem mondtak.
1283351022

Jövő héten jön a Mafia II első DLC-je

Nem kellett sokat várni, szeptember hetedikén, azaz jövő héten máris kiegészül a Mafia II. A Jimmy's Vendetta címet viselő DLC-ben Jimmy-t irányíthatjuk majd: a kolléga a tipikus végrehajtók sorát erősíti, tudod, ő az a srác, akit felhívsz, mikor balhéba keveredsz.
1283346063

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.
1283252984

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.
1283206627

Mafia II videóteszt az Überkonzolból

A Mafia2.hu és az Überkonzol közös videótesztben mutatja be a nyár legnagyobb fórumháborúit kiváltó játékát, a Vito Scaletta történetét bemutató Mafia II-t. A közel egy órás műsor vendégfoteljében nem mást üdvözölhetünk, mint a Showder Klub sztárját, Somogyi Andrást!
1282987038

Mafia II teszt

A mai napig a Mafia a világ legjobb bűnöző-szimulátora. Ezt nem annak köszönhette, hogy tökéletes volt, sőt. Mégis, egyedi hangulata, remek grafikája, emlékezetes karakterei és ütős története példamutató volt 2002-ben. A probléma csak annyi, hogy a folytatása is leragadt a nyolc évvel ezelőtti színvonalon.
1282634971

Mafia II - fejlesztői napló az életszerűségről

A realizmus a játék kulcsa. Hiába alkottak meg egy hatalmas várost, hiába írtak hozzá több száz oldalas történetet, ha azt nem sikerül életet vinni belé. Szerencsére a cseh fejlesztők a tökéletességre törekednek, mind a szinkronban, mind a motion-capture eljárásban.
1282568284

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeleg az ősz: mindenki örül, mert kezdődik az iskola, s persze lassacskán boltokba kerülnek az év legjobbnak ígérkező címei. A sort a Mafia hosszú évek óta várt folytatása nyitja meg, holnaptól már Vito Scaletta bőrébe bújva járhatjuk végig a maffiózók szamárlétráját.