Mafia II PC, PS3, X360

Sok-sok évet vártunk rá: az Illusion Softworks elkészítette a Mafia második részét is PC-re, PS3-ra és X360-ra.
1713278700

Hamarosan bejelenthetik az új Mafia-játékot

Egyre több jel utal arra, hogy a Take-Two már javában készül arra, hogy leleplezze a készülő, negyedik Mafia-játékot. Egészen biztosnak tűnik, hogy legkésőbb a nyári szezonban megkapjuk az első bemutatót.
1698857555

Megvannak az novemberi PlayStation Plus Essential címek

A szokásosnál később, sőt előzetes szivárgások nélkül érkeznek a novemberi játékok a Sony előfizetésének legalsó szintjére. A három cím igen széles spektrumot fed lesz ezúttal is.
1651816980

Előzményjáték lehet a Mafia-sorozat következő része

Lapértesülések szerint megkezdődtek az új Mafia munkálatai, amely egy előzményjáték lesz az eredeti trilógiához. Mindezt annak kapcsán tudtuk meg, hogy a Hangar 13 vezetője elhagyta a stúdiót.
1620568800

Érdekes pletykák terjednek a neten a Mafia 4-ről

Nemrég egy friss pletyka tűnt fel a Redditen a következő Mafia-játékkal kapcsolatban, miszerint az új epizódban több korszakot, több várost, több főszereplőt és több befejezést is kapunk majd.
1591109160

Mafia II: Definitive Edition teszt

A Mafia-sorozat évek óta tetszhalott állapotban várta a sorsát, idén azonban odatette magát a kiadó, és a klasszikus első rész teljes remake-elése előtt a második és harmadik epizód is kapott egy-egy felújított kiadást.
1590501600

Mafia II: Definitive Edition - hogy teljesít konzolon?

Pár napja már tudjuk, hogy az újradolgozott Mafia-részek közül a legtöbb figyelmet az első rész élvezi, azonban némi ráncfelvarráson a második rész is átesett, így adja magát a kérdés: hogy néz ki a páciens a műtét után?
1589907600

Elérhető a Mafia II és a Mafia III: Definitive Edition

Gyakorlatilag már eddig is nyílt titok volt, hogy a Mafia-trilógiából a második és harmadik rész újrakevert változatát hamarabb kapjuk meg, mint a teljesen remake-elt első epizódot. Ez most hivatalossá vált.
1589893200

Nézz bele a Mafia II: Definitive Edition első perceibe!

Az ígéretek szerint ma este leplezik le a Mafia: Trilogyt, ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, idő előtt szivárognak ki belőle a látnivalók. Most a második játék újrakevert kiadásának az első pár percét leshetjük meg.
1589454000

Megérkeztek az első képek a Mafia II-remasterből is

A tegnapi bejelentést követően, miszerint érkezik a Mafia: Trilogy, ami magában foglalja az összes eddig megjelent Mafia-játékot, meg is kaptuk az első képeket az újrakevert Mafiából. Most érkezett pár látnivaló a második részből is.
1589396520

Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.