Resistance 2

A korábban i8 néven ismert, Playstation 3 exkluzív Resistance: Fall of Man folytatása az Insomniac Games-től és a Sony-tól. Kőkemény anyag igazi gamereknek!
Típus: FPS

Resistance 2

A Resistance: Fall of Man az európai Playstation 3 premier egyik nagy sztárja volt. Remek húzócímnek bizonyult, a grafikája pompás volt, még a játékmenet is elment, talán csak az uncsi története miatt kapott 8.5 pontot itt, a Gamekapcson.

Resistance 2 - premier screenshotok

A PS3-as FPS fanok örömére megérkeztek az első hivatalos screenshotok a Resistance szépreményű folytatásából, a Rise of Man-ből.

Resistance 2 bejelentés képekkel!

Eddig is tudtunk a készültéről, de mától már hivatalos a hír: a Game Informer nevű külföldi gamer magazin exkluzív infókra tett szert a már javában készülőben levő Resistance 2-ről!

Resistance: Fall of Man 2 - premier screenshot

Noha a Resistance: Fall of Man folytatását hivatalosan még be sem jelentették, azt már rég óta tudjuk, hogy készül. Ebből érkezett most egy premier screenshot.

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...

Folytatódik a Resistance: Fall of Man?

Az Insomniac Games állítólag már készíti a PS3 premier sikerjátékának, a Resistance: Fall of Man-nek a folytatását. A pletykával konkrét infók is érkeztek.